Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei sale: „Marga a avut o cădere”


Cum o apără Ioniță de la Clejani pe fiica sa, Margherita. De ce a fost protagonista unui accident rutier la prima oră a zilei, de fapt.


In articol:

Ioniță de la Clejani face tot posibilul ca să spele numele familiei, după ce ieri fiica sa a fost implicată într-un accident rutiet.

Deși Poliția Română a anunțat că Margherita a condus sub influența narcoticelor, familia nu dorește sub nicio formă să recunoască acest lucru, iar tatăl său a făcut o declarație uluitoare, la câteva ore după accidentul fiicei sale.

El susține că fata sa a suferit o cădere de calciu, deși ea a declarat că se dădea cu ruj când a provocat accidentul. Mai mult, el neagă complet faptul că ea s-ar fi drogat.

Citeste si: Margherita de la Clejani, primul mesaj pe rețelele de socializare după accidentul de ieri! Ce a publicat la 5 dimineața: „Îmi fac prezența, tu…”

Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei sale: „Marga a avut o cădere”
Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei sale: „Marga a avut o cădere”


„Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grijă ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei.

Citeste si: Margherita de la Clejani, declarații halucinante după accidentul de mașină: „Mai era Johnny Depp cu mine...”

Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a fost mesajul transmis de Ioniță, pentru click.ro.

Consumul de droguri pare a fi o problemă destul de mare în familia artiștilor, mai ales că fiul lor, Fulgy, a fost trimis și el la un centru de dezintoxicare printr-un ordin judecătoresc, în anul 2019.

Viorica de la Clejani, reacție nervoasă în fața jurnaliștilor

Dacă Ioniță de la Clejani a fost mai rezervat, soția acestuia, Viorica, a avut o ieșire nervoasă în fața jurnaliștilor care au întrebat-o de fiica sa.

Preț de câteva minute, a folosit un ton ridicat și a adresat injurii reporterilor aflați la fața locului. În plus, a devenit agresivă, aruncând cu o cutie de lapte într-una din jurnalistele Antena 3. Mai mult, după ce a continuat să jignească, a ieșit în fața porții cu un furtun și a udat întreaga echipă de televiziune.


Abonează-te pe

Citește și:

Margherita de la Clejani, declarații halucinante după accidentul de mașină: „Mai era Johnny Depp cu mine...”

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Daniela Crudu are apartament de 100.000 de euro si masina de fite. Avem imagini din casa Crudutei - FOTO!

Declarații halucinante! Viorica de la Clejani vrea să se opereze la "medicul cu 8 clase": "Direct la el mă duc! Lasă, că are talent. Omul are experiență"

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri