Declarații halucinante! Viorica de la Clejani vrea să se opereze la "medicul cu 8 clase": "Direct la el mă duc! Lasă, că are talent. Omul are experiență"


Viorica de la Clejani pune foc pe paie în scandalul în care cu italianul Matteo Politi, pseudo-medic estetician, care a pus întreaga țară pe jar.

 

Viorica de la Clejani pune foc pe paie în scandalul în care cu italianul Matteo Politi, pseudo-medic estetician, care a pus întreaga țară pe jar.
Deși toată lumea l-a pus la zid pe "medicul cu 8 clase", există și persoane care au îndrăznit nu doar să-l laude, dar chiar să plănuiască o vizită la cabinetul lui. Invitată la o emisiune TV, Viorica de la Clejani a făcut o serie de declarații neașteptate. Nemulțumită de anumite părți ale fizicului ei, artista a spus că și-ar dori să scape de gușă și ar apela chiar și la serviciile italianului aflat acum pe mâinile autorităților.

„Hai, mă, lăsați omul în pace, că mă doare capul de când mă uit la televizor. Băi, ca și în toate meseriile, există unii care sunt „profesioniști”, cu ștampilă cu tot și ăia care nu știu nimic! Apropo, să nu-i faceți nimic până după Paște pentru că eu vreau să intru în revizie și la el direct mă duc. Lasă, că are talent! Omul, dacă a făcut practică... Că degeaba tot înveți, dacă nu ești bun la practică. Pe bune acum, ce aveți cu omul? (...) Păi, și dacă era parcangiu și știa omul să opereze? Care e problema? Eu m-aș duce, frate! Că ceilalți cu ștampile sunt ocupați. E țara plină. Sunt cabinetele pline! (...) Omul are experiență. Nu, că în cabinete nu mai am loc. Vreau să-mi scot gușa. Până după Paște, e full, frate! Abia am găsit și eu o programare”, a spus Viorica.

 

Totodată, Viorica a infirmat zvonurile potrivit cărora Margherita s-ar fi operat la controversatul medic, mai ales că în trecut a fost criticată pentru operațiile estetice mai puțin reușite.

"Mă tot sună lumea și mă întreabă dacă Marga s-a operat la italianul ăsta. Nu, ce-aveți fraților? Marga e o fată de 26 de ani foarte frumoasă, are doar silicoane și buze, atât. Fiecare să-și vadă de copilul lor", a mai punctat Viorica. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri