Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”
Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

Mădălin Ionescu a avut o discuție cu mama sa despre vremurile din zilele noastre și vremurile decât era el copil.

Mădălin Ionescu are o relație specială cu mama sa, care s-a mutat în urmă cu mulți ani în București pentru a fi alături de fiul său și de familia acestuia. Astfel, prezentatorul TV o vizitează adesea pe femeia care i-a dat viață și discută cu ea diferite subiecte. Fost cadru didactic, mama lui Mădălin Ionescu are o privire amplă asupra lucrurilor, reușind să câștige simpatia internauților prin blândețea de care dă dovadă și inteligența sa.

Recent, soțul Cristinei Șișcanu a imortalizat în cadrul unui filmuleț, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, discuția dintre el și mama sa referitoare la vremurile grele pe care le traversăm.

Mama lui Mădălin Ionescu, comparație între vremurile tinereței sale și cele de acum

Citește și: Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, a supus-o pe mama sa detectorului de minciuni! Ce întrebări incomode i-a adresat fata: „Când te-a pupat tata prima dată, ți-a plăcut?”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mama lui Mădălin Ionescu, despre realitatea dură în care ne aflăm
Mama lui Mădălin Ionescu, despre realitatea dură în care ne aflăm[Sursa foto: Facebook]

Citește și: De câți bani are nevoie Cristina Șișcanu pentru a duce o viață așa cum își dorește? Vedeta a explicat ce ar face cu banii: „Așa ar arăta viața ideală pentru mine.”

Femeia a exprimat clar realitatea crudă pe care toți o trăim, făcând o comparație între vremurile tinereței sale, în care oamenii erau buni, și cele de acum, care sunt guvernate de răutate.

Astfel, mama lui Mădălin Ionescu se arată dezamăgită de creșterea prețurilor, a taxelor, a impozitelor, dar și despre războaiele care au izbucnit în ultimul timp. 

Nu cunoșteam atâta ură. Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt. Ne întâlneam duminica. La mine duminica întotdeauna era sărbătoare. Ne savuram unul pe altul și ne încărcam cu energie. De energia socială, a prietenilor.

Fiecare avea de spus câte ceva, de la fiecare te învățai câte ceva. Acum nici nu mai poți să te rogi de cineva să te învețe ceva sau nici nu accepți. Niște vremuri foarte complicate. Așa îmi doresc să vină o lumină, să vină cineva să dea direcția corectă a omenirii. Îmi vine să plâng când văd atâtea războaie, atâția oameni mor. Orgoliile astea care au generat atâtea răutăți umane.
Prețuri, taxe, impozite
.”, a spus mama lui Mădălin Ionescu.

Mama lui Mădălin Ionescu, despre realitatea dură în care ne aflăm
Mama lui Mădălin Ionescu, despre realitatea dură în care ne aflăm[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Ce a găsit Geta Sterp în ou? Fratele său, Culiță, a trecut imediat la bănuieli: „O să ai gemeni?”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop 23 mai 2024. Află ce zodie devine mai puternică decât ar fi crezut

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies