Horoscop SPECIAL Mariana Cojocaru: Luna Nouă în Scorpion aduce o perioadă cu pofte trupeşti pentru zodii. Revin vechi iubiri interzise - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop SPECIAL Mariana Cojocaru: Luna Nouă în Scorpion aduce o perioadă cu pofte trupeşti pentru zodii. Revin vechi iubiri interzise. Previziuni complete pentru Kfetele.ro

Rac- Unii Raci sunt fini şi buni, alţii au structuri demne de ne-urmat! Andreea Bălan(Rac) a zămislit prunc pe Venus Retrograd, semn că va avea mari probleme cu copilul din dotare. Să nu concepeţi copii aşa cum a făcut ea. Iubirea  înseamnă mult mai mult!...Unii Raci nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, alţii nu vor fi afectaţi de tranzitele perioadei( o singură iubire în spirit, suflet şi gând). Atenţie la sănătate!

Leu- Săptămâna debutează cu Luna în Leu. Într-o zodie solariana e bine să vă schimbaţi comportamentul şi să vă centraţi pe câştigurile personale. Luna vă face să fiţi harnici şi să vă spălaţi lucruşoarele. Pregătiţi garderoba de toamnă şi de iarnă. Cumpăraţi un cadou de lux dacă aveţi aniversaţi în familie. Nu evitaţi supele fierbinţi(de pui cu tăiţei/găluşti) şi ceaiurile care sporesc imunitatea organismului.

Fecioara- Venus retrograd vă vrea hărnicuţe şi hărnicuţi. Faceţi casa lună(Luna va intra în zodia voastră), apoi gătiţi o supiţă de legume cu steluţe(steluţe faceţi cu ulei sau cu tacâm de pui fiert). Comunicarea cu rudele şi copiii e foarte importantă (Soare în Scorpion). Dacă vă rămâne ceva în plus, daţi şi de pomană. Sunt oameni neajutoraţi. Aşa vă îndreptaţi karma iubirii(rezolvarea problemelor din trecut).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Așa prepari cele mai bune PÂRJOALE de POST

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri