Doi tineri au făcut sex sălbatic, pe balcon, în miezul zilei! Nu i-a interesat că se uitau şi câţiva copii la ei! Imagini halucinante de la Mamaia!


Uneori, pasiunea dintre doi tineri depășește cadrul intimității... Sau, mai pe românește, sunt cazuri în care doi tineri, din dorința de a-și potoli instinctele sexuale ajung în situații cât se poate de... discutabile și ignoră ideea că o partidă de sex ar trebui, teoretic măcar, să nu fie văzută chiar de toată lumea...


In articol:

Tinerii nu mai au limite când vine vorba despre satisfacerea plăcerilor carnale, iar doi îndrăgostiți au fost filmați și fotografiați în timp ce se iubeau pătimaș pe balconul unul bloc de pe litoralul românesc.

Citeste si: Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat! Tânărul a recunoscut tot! EXCLUSIV!

Cei doi au fost surprinși, ziua în amiaza mare, în timp ce se iubeau, goi pușcă, pe balcon, fără să le pese că cineva ar putea să îi vadă sau să fie întrerupți... de Poliție. Cei doi tineri nonconformiști au fost filmați, cu puțin timp în urmă, în timpul unei ”partide” dezlănțuite pe unul dintre balcoanele imobilului, iar scena desprinsă literalmente din filmele pentru adulți s-a petrecut în fața a zeci de turiști care s-au declarat scandalizați de dezmățul celor doi amorezi.

De altfel, cei care au imortalizat momentele au început, la un moment dat, să ”comenteze” scenele demne de producții dedicate adulților, iar protagoniștii, observând că sunt urmăriți, ”pudici” nevoie mare, au schimbat puțin unghiul acțiunii...

 

Citeste si: 7 lucruri pe care să NU le faci niciodată în pat dacă vrei să ai o relaţie frumoasă! Vezi de ce nu e bine să mimezi orgasmul!

Cei doi tineri, de altfel extrem de dezinhibați nu s-au oprit în ciuda faptului că deja activitatea lor avea parte de privitori și de ”comentatori” de pe margine, ei preferând să își trăiască, mai departe, pasiunea chiar dacă o făceau în văzul lumii, în cea mai aglomerată zonă din Mamaia, zona de Nord a stațiunii, iar ei ar fi putut fi văzuți de sute de oameni.

Cei doi tineri riscă mult când fac sex pe balcon

Conform Codului Penal, cei doi tineri surprinși făcând sex pe balconul unul imobil din zona Mamaia Nord pot fi pedepsiți aspru, ei calificându-se la infracțiunea ”ultraj împotriva bunelor moravuri”, infracţiune care are legătură cu acte de exhibiţionism sau acte sexuale săvârşite în public şi se pedepseşte cu închisoare cuprinsă între trei luni şi doi ani sau cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.


Abonează-te pe

Citește și:

KFETELE EXCLUSIV! Cum îţi dai seama dacă partenerul te inşală? Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală îţi spune care sunt semnele că are pe altcineva!

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

La ce riscuri te expune abstinenţa sexuală

Acestea sunt exerciţiile pe care trebuie să le faci ca să ai picioare sexy! O să arăţi incredibil în fustă scurtă! FOTO!

Cum îți poți crește performanțele sexuale, cu viagra naturală

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri