Acestea sunt exerciţiile pe care trebuie să le faci ca să ai picioare sexy! O să arăţi incredibil în fustă scurtă! FOTO!


Exerciţii pentru picioare! Vei fi foarte mulţumită de rezultate!


In articol:

Vara este anotimpul perfect pentru a-ți expune silueta pentru care, probabil, tragi din greu în restul anului să o apropii cât mai mult de ideal. Picioarele tonifiate și talia îngustă se află printre atuurile care atrag complimente, astfel că, pentru a le obține, e necesar să îmbinăm alimentația sănătoasă cu exercițiile la sală ori acasă.
Antrenorul Flavius Ursachi ne arată patru tipuri de exerciții ușor de urmat care antrenează mușchii picioarelor și fesierii.

„Suntem programați pentru a face mișcare zi de zi. Din păcate, din comoditate sau lipsă de timp pentru sport, silueta noastră poate avea de suferit. Cu toții ne dorim un corp atletic, o musculatură tonifiată, însă acest lucru se poate obține doar făcând mișcare zi de zi și mâncând alimente sănătoase, corect alese și îmbinate. Când vorbim de antrenatul musculaturii picioarelor, există patru exerciții ușoare care dau rezultate și care pot fi făcute atât la sală, cât și acasă.

Citeste si: Vrei un abdomen plat? Ocoleste aceste 5 alimente care te baloneaza

1. Genuflexiuni cu desprindere. Cu picioarele ușor depărtate sărim și aterizăm prin desprindere. Facem astfel 20 de repetări. Dacă ai probleme cu spatele poți face acest exercițiu fără săritură, doar coborând bazinul cu genunchii flexați.

Exerciţii pentru picioare! "E foarte important să le completați cu o alimentație sănătoasă"

2. Fandări laterale cu picioare. Picioare depărtate și coborâm lent în fandare pe o parte, apoi pe cealaltă. Facem 10 repetări pe fiecare parte. Foarte important este se coborâm lent și să ducem bazinul înapoi.

3. Scăunelul la perete - exercițiu izometric. Ne rezemăm de perete și coborâm cu genunchii la 90 de grade. Stam 30 de secunde nemiscați. Este un exercițiu foarte bun pentru că antrenează picioarele și protejează articulațiile.

Citeste si: Vrei mai mult sex? Cum să combaţi plictiseala în pat

4. Ridicări de bazin. Ne concentrăm pe partea din spate a picioarelor și pe fesieri. Stăm pe spate, ridicăm bazinul și apoi ușor înaintăm cu picioarele fără să coborâm bazinul. Cât putem de mult. Apoi retragem calcâiele spre bazin. Facem 10 ture complete.
Faceți exercițiile acestea într-un circuit, unul după altul. Apoi luați pauză de 1 minut și repetați tot circutul de 3-4 ori. E foarte important să le completați cu o alimentație sănătoasă.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri