Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat! Tânărul a recunoscut tot! EXCLUSIV!


Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat!


In articol:

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al emisiunii fenomen Puterea Dragostei este, după cum am remarcat toate, un bărbat frumos. Are un zâmbet cuceritor, e bine definit, ce mai, genul de tânăr pe care l-ai invita imediat în camera roşie. Nu-i aşa, fetelor?

Ei bine, o domnişoară care a mers la un spectacol al protagonistului nostru, în Germania, s-a lăsat dusă de val şi a permis atracţiei fizice să meargă prea departe. Nu s-a mai putut controla şi nici nu a avut o abordare inspirată.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu Ana Maria! Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus dacă mai este sau nu împreună cu superba femeie! ”Ea este o fire diferită, calmă, uneori mai rece” EXCLUSIV

Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! "Nu sunt gigolo"

Tânăra şi-a dorit atât de mult să petreacă o noapte în compania fostului iubit al Roxanei Buzoiu încât i-a făcut acestuia o propunere indecentă, parcă desprinsă dintr-un film erotic.

Citeste si: Primele imagini! Bogdan Mocanu s-a întors în România! E fabulos cine l-a așteptat la aeroport

Bogdan ne-a mărturisit că nu s-a simţit flatat! Dimpotrivă! S-a simţit jignit şi nu a ştiut cum să plece mai repede de lângă femeia cu pricina.

"Când am fost în Germania, la concerte, cu Jador, a venit la mine, hotărâtă, o femeie care avea în jur de 30 de ani, cred. Mi-a spus, fără jenă, că-mi dă 900 de euro să fac sex cu ea. Era drăguţă, dar m-am simţit jignit, că nu sunt gigolo. Am plecat şi nu m-am mai uitat în spate.", a declarat Bogdan Mocanu pentru kfetele.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri