KFETELE EXCLUSIV! Cum îţi dai seama dacă partenerul te inşală? Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală îţi spune care sunt semnele că are pe altcineva!


Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală, semne că te înşală! Vezi cum îţi dai seama dacă are pe altcineva!


In articol:

Mircea N. Stoian, specialistul Kfetele.ro în comunicarea nonverbală, pune foarte mare preţ pe loialitate, fidelitate şi sinceritate în relaţii, în special în cele de cuplu. Tocmai de aceea, acesta te învaţă să "citeşti" bărbatul care înşală şi să gestionezi problema având toate datele ei. 

Suntem siguri că, după ce vei citi cu atenţie interpretările colegului nostru, vei reuşi să-ţi răspunzi la mai multe întrebări care poate te măcinau.  

Citeste si: Adulter pe net: 7 semne că te înşală online

"Statistic vorbind, numărul bărbaților care își înșală nevestele este dublu față de cel al nevestelor care își înșală bărbații. Aparent complicate, dacă e să o luăm empiric, modalitățile de a afla rapid dacă te înșală bărbatul pot deveni floare de primăvară la urechea dreaptă, folosind câteva din tehnicile de depistare rapidă a minciunii.

Intru direct în subiect. Bărbații privesc femeile ca pe un trofeu de vânătoare și acuplarea, ca ultim stadiu al dominării personale este văzută ca o victorie personală, ca un mod de manifestare biologică a propriei superiorități.
Reversul medaliei e gelozia, expresie a unui ego supradimensionat și a lipsei de încredere în propriile capacități de seducție. Să o luăm pe puncte.

1. Stabilește pentru început, linia normală de comportament.

Algoritmul fiecărui bărbat este ușor de detectat și devierea în plus sau în minus de la acest algoritm este primul semn că ne aflăm în preajma unei relații paralele.

2. După ce ai stabilit nivelul comportamental zero vezi dacă cel care îți este partener de viață acordă o mai mare atenție, decât de obicei, aspectului fizic și înfățișării. Decizia de a se duce singur la sală, un regim de slăbit adoptat din senin, atenția deosebită (mai mare decât media) pe care o acordă lenjeriei intime și igienei personale, dusă până la pedanterie sunt și ele semne al unei posibile relații paralele.

3. Dacă ai ocazia, controlează modul în care vorbește la telefon. Își va schimba vocea de fiecare dată când la celălalt capăt al firului se va afla cea cu care are o relație. Vocea va deveni mai gravă, mai masculină și mai seducătoare. Dacă a fost la ea o dată și e loc, va dori să se mai ducă. Fiecare întâlnire e ca un meci de fotbal. Începe aproape întotdeauna de la zero.

Citeste si: HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care uită și iartă. Știu că nimeni nu este perfect

4. Evitarea contactului fizic în dormitor, sau dacă din contră, va insista să ți se bage în suflet mai mult ca de obicei, înseamnă că vrea să-și demonstreze că are capacitatea de a juca la două capete fără să te prinzi și încercă să te amăgească prin exacerbarea dorinței.

Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală, semne că te înşală! "În cazul în care îți cere să te schimbi, sau să adopți un anume comportament, inclusiv în pat e de rău"

5. Dacă îți aduce flori din senin, sau îți face cadouri atunci când te aștepți mai puțin, neavând, în general, acest obicei, e semn că are ascuns în buzunarul de la pantaloni o vinovăție cu urme de ruj de buze și că încearcă să rezolve astfel o vină pe care numai el o știe.

6. Veselia pe care o afișează și încrederea crescută exponențial față de ziua sau săptămâna precedentă, fără ca în activitatea lui profesională să se fi întâmplat ceva deosebit ar trebui să te pună pe gânduri. Satisfacția de a face o nou cucerire e greu de mascat. O va împărtăși cât de curând cu prietenii.

7. Vorbește cu prietenii lui. Nu e exclus ca el să se laude cu noua cucerire în fața lor. Dacă ei te privesc condescendent, se fâstâcesc și încearcă să evite subiectul, dacă întorc capul și îl iau pe ”nu știu, nu e treaba mea” în brațe atunci când abordezi subiectul adulterului e cazul să pui alarma personală pe ON.

8. Cearta căutată cu lumânarea, bun pretext pentru a pleca de acasă fără vreo explicație, reproșurile venite în cascadă, pot fi tot atâtea semne că vrea să iasă din relația cu tine, sau are altceva.

9. Urmărește sub ce pretext pleacă de acasă sau intră pe net. Parolarea telefonului, mesajele ciudate care nu au logică imediată, sau numerele unor persoane necunoscute salvate în telefon îți pot da de bănuit. Cere-i explicații și vedeți cum reacționează. Dacă se fâstâcește și încearcă să minimalizeze subiectul sau e nervos, nu e bine. Cere-i să-ți arate singur toate mesajele din telefon. Dacă va refuza, înseamnă că are ceva de ascuns.

10. O autoanaliză făcută la timp te va lămuri. Vezi și dacă ea corespunde cu standardele lui. În cazul în care îți cere să te schimbi, sau să adopți un anume comportament, inclusiv în pat e de rău. Are un alt model feminin la care se raportează.

Mai multe amănunte despre cum îți poate schimba comunicarea nonverbală viața în bine, despre semnele tăcute și neștiute pe care alții le dau, despre felul în care pot fi ”citite” dar și despre tehnicile de depistare a minciunii precum și alte lucruri interesante le poți afla din cartea mea ”Mintea nu are secrete” Despre cum o poți procura vei afla intrând pe www.minteanuaresecrete.ro Detalii concrete despre situații concrete puteți primi dacă mă contactați pe adresa de mail [email protected]"

Mircea N. Stoian


Abonează-te pe

Citește și:

Inselata si data afara de sot! Poveste impresionanta a unei femei inteligente

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Marturisirea unei neveste inselate: "Ce am invatat eu de la amanta sotului meu"

Cum se simt femeile şi bărbaţii după o aventură de o noapte

De ce insala barbatii si de ce sunt femeile infidele? Motivele te vor surprinde!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri