7 lucruri pe care să NU le faci niciodată în pat dacă vrei să ai o relaţie frumoasă! Vezi de ce nu e bine să mimezi orgasmul!


7 lucruri pe care să NU le faci în pat! Vezi de ce!


In articol:

1. Nu refuza sexul doar pentru că nu eşti proaspăt epilată

Am înţeles, nu te-ai epilat de ceva timp… dar dacă bărbaţii sunt cu adevărat excitaţi chiar nu le pasă. Totuşi, daca e o adevărată "junglă" la tine acolo, ai putea totuşi să îl amâni puţin, cu tact, pâna când faci o vizita la un salon de înfrumuseţare sau, în cel mai rău caz, pui mâna pe un bic.

Dar dacă eşti undeva între "braziliană" şi "junglă" chiar nu le pasă.

2. Spune-ţi întotdeauna preferinţele

Nu toţi domnii înţeleg acel element misterios, în speţă vaginul. Deşi majoritatea se comportă de parcă ar şti tot, în realitate ar fi oricând fericiţi să primească o serie de sugestii. Nu ezita să-i spui ce ar putea face mai bine, dacă vezi că e loc de îmbunătăţiri.

Citeste si: Vezi când NU este recomandat să faci sex în timpul sarcinii! Aceasta este explicaţia medicilor!

3. Să nu cazi într-o rutină

Bărbaţii nu sunt pretenţioşi în pat- dacă e sex, e bun. Însă ar vrea totuşi ca fetele să fie dispuse să încerce poziţii noi şi să mai schimbe rutina. Încearcă s-o faci într-un costum sexy, o locaţie diferită, sau consultă Kama Sutra pentru câteva poziţii noi.

7 lucruri pe care să NU le faci în pat! Fără "câh" sau "bleah" după sexul oral

4. Nu te arăta niciodată dezgustată dupa o partidă sex oral- Ai făcut-o voluntar

Dacă îi faci sex oral unui bărbat după care începi cu "câh, bleah", scuipi şi faci feţe feţe, îi vei răni sentimentele. Nu e nimic greşit în a scuipa, dar încearcă să o faci cu fineţe (aşa cum ştie o domnişoară s-o facă).

Şi dacă sexul oral ţi se pare scârbos, nu o face şi gata. Până la urmă, nici noi nu am vrea ca un tip să fie dezgustat după ce ne-a oferit plăcerea.

5. Să nu fii "stană de piatră"

Ar trebui să faci sex pentru că eşti excitată şi pentru că te simţi atrasă de partenerul tău. Dacă e aşa, nu te teme să îţi arăţi pasiunea- nu trebuie să te comporţi ca un star porno, dar ia şi tu parte la acţiune. Continuă să-l atingi, să-l mângâi şi sărută-l pentru a-i arăta că eşti implicată total în ceea ce faceţi.

Citeste si: Cum să faci dragoste ca să nu te mai uite niciodată. Va rămâne numai al tău!

6. Să nu mimezi orgasmul

Nimic nu poate fi mai frustrant decât să rămâi şi nesatisfăcută şi cu un sentiment de vinovăţie fiindcă ţi-ai minţit iubitul. Fii sinceră cu amândoi, fii răbdătoare şi învaţă-l ce îţi place. Într-un final, vei atinge orgasmul şi vă veţi simţi mult mai uniţi. Ţine minte că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi orice bărbat, oricât de nătâng ar fi, îşi va da seama la un moment dat că mimezi. Nimic mai penibil...


Abonează-te pe

Citește și:

Vanilla sex. Tu știi ce înseamnă? Practica care a înnebunit tinerele fete

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

4 întrebări fierbinţi despre sex lămurite de sexologi

Cum se făcea sex în URSS. Ce fac rusoaicele șochează lumea chiar și în prezent

Pozițiile sexuale mai bune ca mersul la sală! Garantează orgasmul simultan


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. Biografie: data nașterii, afacere, profesie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri