Cum sa realizezi unghii french, cu gel! Iata ce sfaturi avem pentru tine!

Cum sa realizezi unghii french, cu gel! Iata ce sfaturi avem pentru tine!
Cum sa realizezi unghii french, cu gel! Iata ce sfaturi avem pentru tine!

O manichiura clasica, cu oja, facuta acasa, in mod clar nu va tine mai mult de 3-4 zile, in cazul in care nu tastati, nu spalati nimic si nici nu faceti vreun fel de alta munca prin casa, pentru ca astfel lacul va sari de pe unghii atunci cand va va fi lumea mai draga.

Oboseala, isi va spune cuvantul si in mod clar nu veti mai sta inca o ora pentru a va face din nou french-ul dorit.

Dupa o zi, mai mult decat obositoare, tot ce va doriti este sa faceti un dus si sa aratati impecabil, insa, pentru asta va fi nevoie sa va pictati unghiile, deoarece o adevarata femeie nu-si va lasa cartea de vizita patata sau neingrijita. Din aceasta cauza, majoritatea femeilor, apeleaza la acest artificiu, al unghiilor cu gel si mai ales, iubita este manichiura french, de foarte multe sezoane.

Pregatirea unghiei

Acest pas se face cu ajutorul unui dezinfectant si a unui betisor din bambus sau portocal. Ingrijirea unghiei incepe prin dezinfectarea acesteia si matuirea cu ajutorul unei pile slabe sau a unui buffer. In cazul in care aveti nevoie de o intretinere a gelului, cel vechi se indeparteaza cu ajutorul pilei electrice. Trebuie sa acordati o atentie deosebita cuticulelor. Daca nu sunt foarte pronuntate, doar impingeti-le cu un betisor sau o ustensila speciala dintr-un otel inoxidabil, ce a fost dezinfectat inainte, iar daca sunt destul de urate si doriti sa le mascati, indepartati-le cu ajutorul

unei perii speciale din cadrul pilei electrice.

Aplicarea gelului

Dupa ce ati matuit suprafata unghiei, aplicati un primer pentru aderenta gelului. Se usuca in cateva secunde iar mai apoi, daca doriti o extensie, veti folosi un sablon, dar daca mergeti pe o protectie pe unghia naturala, aplicati gelul trifazic, pe care-l veti lasa sa se usuce in lampa UV, pentru 2-3 minute. Incepeti cu degetul mare, pentru ca mai apoi sa faceti acelasi lucru si cu celelalte 4.

Aceasta separare se face pentru a se evita scurgerile de pe o parte sau alta sau suprafete care sa ramana cu gel pe ele.

Pentru un french perfect incepeti cu aplicarea gelului roz laptos, dar incercati pe cat posibil sa evitati extremitatea de sus a unghiei pentru ca acela va fi locul gelului alb. Stratul aplicat trebuie sa fie destul de gros.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Este necesar sa puneti fiecare unghie, pe rand, in lampa UV, cate 30-40 secunde pentru ca gelul

sa nu ajunga la cuticule si acest lucru sa va ingreuneze munca.

Dupa ce ati terminat aceasta procedura, se alege un gel alb perlat si se urmareste o linie a smile-ului cat mai adancita pentru a iesi un french impecabil. Daca gresiti, fiti atenta sa inlaturati excesul pe moment.

 

Dupa uscare (2-3 minute, in lampa), aplicati un strat de gel incolor, pentru uniformizare( mai subtire pe margini), introduceti in lampa, se vor usca din nou pentru ca mai apoi sa incepeti pilirea acestora.

Folositi pila electrica deoarece veti avea mult de lucru.

 

Se vor pili, pana vor ajunge la o grosime normala, care sa nu bata la ochi si sa fie cu bun simt si gust.

 

Aplicati top coat-ul, se usuca pentru 2-3 minute si la sfarsit se ingrijesc si se hranesc cuticulele cu un ulei special.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies