Camelia Mitoșeru a vorbit despre legătura specială dintre fiul său, Mihai Mitoșeru, și Florin Piersic: „Fiul meu, Mihai, îl divinizează pe Florin Piersic.”

Camelia Mitoșeru a vorbit despre legătura specială dintre fiul său, Mihai Mitoșeru, și Florin Piersic: „Fiul meu, Mihai, îl divinizează pe Florin Piersic.”
Camelia Mitoșeru a vorbit despre legătura specială dintre fiul său, Mihai Mitoșeru, și Florin Piersic: „Fiul meu, Mihai, îl divinizează pe Florin Piersic.”

Florin Piersic ocupă un loc special în familia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a fost prezentă în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde a vorbit despre legătura specială pe care o are cu marele actor, Florin Piersic. În această perioadă sensibilă din viața sa, marele actor are nevoie de toate gândurile bune și rugăciunile celor din jur.

De aceea, mama lui Mitoșeru, care este și fina sa, a dezvăluit că în toată această perioadă s-a rugat pentru marele actor și speră să îl vadă cât mai curând.

Mai mult decât atât, Camelia Mitoșeru a vorbit despre cât de iubit este maestrul Florin Piersic, atât de ea și de familia sa, cât și despre oamenii din jur.

Camelia Mitoșeru, despre legătura specială dintre fiul său și Florin Piersic

Citește și: Camelia Mitoșeru, dezvăluiri emoționante despre Florin Piersic! Actrița a vorbit despre starea de sănătate a actorului: „Eu nu l-am plâns pe Florin Piersic niciodată.”

Camelia Mitoșeru a vorbit despre legătura specială dintre fiul său, Mihai Mitoșeru, și Florin Piersic
Camelia și Mihai Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Florin Piersic Jr, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! Ce a dus la ruptura dintre cei doi? „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a durut.”

Mama lui Mitoșeru a ținut să precizeze că Florin Piersic este pentru ea mai mult decât coleg de breaslă.

Camelia Mitoșeru îl consideră pe marele actor parte din familie și, potrivit spuselor sale, fiul său, Mihai Mitoșeru, este de-a dreptul fermecat de Florin Piersic.

 „Fiul meu, Mihai, îl divinizează pe Florin Piersic. Știu precis. Nu spune, dar eu știu. Văd cum îl urmărește, văd cu se uită la poze, văd cum vorbea cu el. Câteodată mă întreabă: Mamă, dar tu de ce nu îl mai suni pe Florin? Eu îl consider din familie pe Florin.

Exact cum am rudele, așa îl am și pe Flori. În sufletul meu el nu este un străin sau un coleg. Nu, este neam cu mine.”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Florin Piersic, mereu disponibil pentru oamenii din jur

Camelia Mitoșeru a vorbit despre legătura specială dintre fiul său, Mihai Mitoșeru, și Florin Piersic
Florin Piersic[Sursa foto: Facebook]

Camelia Mitoșeru susține că marele actor este deschis cu toată lumea și de fiecare dată când întâlnește oameni pe stradă, se oprește să îi salute sau să stea de vorbă cu ei.

Florin e deschis la toată lumea. Pe stradă se întâlnea cu mulți oameni. Nu exista unu să nu dea mâna cu el. Nu exista unu să nu vorbească cu el. Îi face plăcere să vorbească cu toată lumea. El din asta se hrănește .”, a mai spus actrița.   Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Care este cel mai mare câștig pe care l-a avut Tzancă Uraganu la un eveniment? Artistul a vorbit despre momentele în care a ieșit pe minus: „Se nimerește să nu fie bacșiș cum trebuie.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies