Sfaturi pentru cel mai cremos piure! Incearca aceste trucuri!

Sfaturi pentru cel mai cremos piure! Incearca aceste trucuri!
Sfaturi pentru cel mai cremos piure! Incearca aceste trucuri!

Daca vrei sa prepari un piure delicios, ai nevoie sa stii cateva trucuri importante.

 

"Pentru un piure cu adevarat cremos, cartofii trebuie sa piarda in timpul prepararii o cantitate cat mai mare din umezeala pe care o contin in mod natural. De aceea, incercati sa pregatiti cartofii pentru piure copti in cuptor, pe pat de sare, 45-60 de minute, la 180-200 de grade Celsius.
Spalati, uscati, cu o crestatura adanca de vreo 0.5 cm, pe diametrul lor.
Sarea şi crestatura vor ajuta hotarator la evaporarea lichidului care n-ar fi bine sa ajunga in preparatul final, imbogatit cu unt, lapte, galbenuş de ou etc, in functie de utilizarea finala.
Scoşi din cuptor, taiati in jumatati chiar pe crestatura despre care vorbeam şi lasati sa se racoreasca inainte de a-i pasa.", scrie Viorel Copolovici pe pagina sa de Facebook.

"Pentru un piure cu adevarat cremos, cartofii trebuie sa piarda in timpul prepararii o cantitate cat mai mare din umezeala pe care o contin in mod natural.

De aceea, incercati sa pregatiti cartofii pentru piure copti in cuptor, pe pat de sare, 45-60 de minute, la 180-200 de grade Celsius.

Spalati, uscati, cu o crestatura adanca de vreo 0.5 cm, pe diametrul lor. Sarea şi crestatura vor ajuta hotarator la evaporarea lichidului care n-ar fi bine sa ajunga in preparatul final, imbogatit cu unt, lapte, galbenuş de ou etc, in functie de utilizarea finala.

Scoşi din cuptor, taiati in jumatati chiar pe crestatura despre care vorbeam şi lasati sa se racoreasca inainte de a-i pasa.",
scrie Viorel Copolovici pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Maria Cârneci a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un părinte bun. Cum și-a crescut artista fiul: „L-am crescut așa de frumos și mereu am vorbit cu el ca și cu un prieten.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies