De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție

De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție
De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție

Tu știai motivul pentru care nu este bine să cânți la propria nuntă? Află din rândurile următoare de ce.

Pregătirile pentru nuntă pot fi de multe ori foarte emoționante, iar din dorința de a nu rata absolut nimic, iar evenimentul să iasă unul ca la carte, cu siguranță ai organizat din timp încă în cele mai mici detalii tot ce ține de muzică, invitați, mâncăruri, băuturi, iar lista poate continua. Cu toate acestea, chiar dacă este un eveniment special prin care vrei să te simți bine și vrei să arăți întregii lumi iubirea pe care o porți partenerului tău, există și câteva superstiții pe care ar trebui să le știi în momentul în care începi să organizezi un astfel de

eveniment sau chiar atunci când te afli deja în sala de petrecere în rochia albă. Fie că vorbim de mire sau mireasă, anumite lucruri pe care le scapi din vedere îți pot aduce mai degrabă ghinion la acest eveniment, decât fericire, iar una dintre cele mai vechi superstiții spune că nu este bine să cânți la propria nuntă, așa că iată de ce.

De ce nu e bine să cânți la nunta ta

Citește și: De ce nu e bine să porți perle la nuntă. Ce arată o veche superstiție din popor

De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție
De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine nu poate fi naș de botez sau cununie și care este explicația

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai speciale, iar cel mai discutat subiect la această petrecere este, cu siguranță, muzica. Fie că vorbim de momente artistice sau formații care să vină să întrețină atmosfera pe întreaga perioadă a evenimentului, tocmai ceva de legat de muzică ar trebui să te facă să te gândești, dacă dorești să faci acest lucru. Mirele sau mireasa nu ar trebui să cânte la propria nuntă, deoarece, mai multe superstiții vechi spun că acest lucru aduce pagube în relație, iar aceasta nu va rezista mult timp.

Chiar dacă aveți anumite calități vocale sau doriți să impresionați pe cineva, mai bine lăsați momentul artistic în seamă altei persoane. Totodată, persoanele care cântă la propria nuntă se spune că nu vor avea parte de fericire niciodată în mariaj, iar dacă vor da naștere unui copil, acesta va fi, de asemenea, nefericit în familia sa.

Alte lucruri interzise la nunta ta

De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție
De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție[Sursa foto: freepik]

Pe lângă faptul că nu ar trebui să cânți la nunta ta, există și alte superstiții ciudate legate de acest frumos eveniment din viața mirilor. Se spune că nu ar trebui să te căsătorești în luna mai, pentru că o să regreți toată viața, iar motivul pentru acest lucru este că aceste căsătorii se vor termina la fel de repede precum cad petalele florilor de primăvară. Cu privire la logodnă, se spune că aceasta nu ar trebui să fie făcută marțea, miercurea sau vinerea, deoarece aceste zile aduc pagubă, iar la fel și oficierea căsătoriei.

Inelele sunt foarte importante atunci când doriți să faceți acest pas, iar dacă unul dintre ele se pierde, se spune că mariajul va fi nefericit. Dacă inelul se rupe în timpul căsătoriei, se spune că unul din miri va murit, iar dacă inelele sunt uitate acasă în ziua cununiei, se spune că mirii vor fi nefericiți toată viața.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Mirii care au verighetele din aur alb și aur galben se spune că vor divorța foarte repede, pentru că sunt două firi diferite și nu vor putea să fie una și aceeași ființă în relația lor. Dacă mireasa scapă buchetul de flori din mână în timpul cununiei, există probabilitatea ca să divorțeze. Dacă o lumânare arde de tot în timpul slujbei religioase, mirii nu vor trăi mult, iar dacă ea se rupe în timpul acestui eveniment,  cineva apropiat mirilor va muri. Acestea sunt doar câteva superstițiții  legate de nuntă și de evenimente speciale care ar trebui să bucure pe toată lumea, astfel va trebui să fiți atenți la toate semnele pe care Universul vi le oferă. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție
De ce nu e bine să cânți la nunta ta. Ce arată o veche superstiție[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

De ce nu e bine să porți perle la nuntă. Ce arată o veche superstiție din popor

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies