Iti ies frecvent "bube dulci" la gura? Iata remediul bunicii

Iti ies frecvent
Iti ies frecvent "bube dulci" la gura? Iata remediul bunicii

Herpesul sau popular numit "buba dulce" este consecinta infectiei cu virusul herpes simplex care cauzeaza vezicule de mici dimensiuni pe sau de jur imprejurul buzelor.

Caracteristica herpesului este o senzatie de usturime sau arsura a zonei infectate. Aceasta afectiune poate fi extrem de contagioasa si se poate raspandi si pe alte parti ale corpului, precum si la alti oameni.

Daca faci foarte des herpes si folosesti tratamente medicamentoase, iata un remediu natural ce te va ajuta sa scapi de afectiune. Nu ai nevoie decat de un catel de usturoi. Marunteste-l bine si pune-l pe zona afectata.

Lasa sa stea 10 minute si apoi clateste. Repeta procedeul de 3-6 ori pe zi, iar herpesul va trebui sa dispara intr-o zi.

Daca herpesul e intins pe o zona mai mare, repeta procedeul si a doua zi. Se stie despre usturoi ca este un antibiotic natural, deci foloseste-l cu incredere. Consuma usturoi cat de des poti.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: formula-as.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies