Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin!”

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin!”
Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin!”

Vedeta a vorbit despre modalitatea excelentă prin care reușește să se mențină în formă.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. În vârstă de 54 de ani, vedeta se bucură din plin pe viața frumoasă pe care și-a creat-o până acum, având un real succes din punct de vedere profesional.

Cunoscuta actriță este extrem de apreciată în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi adesea imagini și filmulețe în cadrul cărora abordează diferite subiecte, prezintă activitățile sale zilnice sau gândurile sale.

Recent, însă, Anca Țurcașiu a dezvăluit în cadrul unui video de pe pagina sa de TikTok modalitatea prin care se menține în formă.

Citește și: Anca Țurcașiu, emoționată până la lacrimi de o fetiță de la grădiniță: „Am fost la grădiniță să lucrez cu copiii pentru serbarea de sfârșit de an. M-a emoționat atât de tare!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său
Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am pus 10 kilograme în 3 luni! După ce am divorțat, am slăbit mai mult decât trebuia.” Cum reușește să se mențină Anca Țurcașiu în formă și care este rutina ei de zi cu zi

Cum reușește Anca Țucrașiu să se mențină în formă?

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său
Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Actrița a dovedit în repetate rânduri că pentru ea vârsta este doar un număr, având o siluetă de invidiat.

Potrivit spuselor sale, însă, secretul ar consta în energia bună. Mai exact, Anca Țurcașiu susține că este foarte importantă modalitatea prin care îți începi fiecare zi.

Actrița are o rutină de dimineață de la care nu se abate. Aceasta constă în sport, stretching, o cafea bună și un pahar cu apă. Toate aceste elemente o ajută să înceapă ziua cu voie bună și să se mențină în formă.

Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin. Răspunsul meu este energia bună, acel good vibes, pe care trebuie să îl ai în fiecare zi, indiferent ce se întâmplă. Bine, nu vorbim de cazuri grave, de boală, de moarte, Doamne ferește! Indiferent ce zi ai pe pământ, trebuie să ai bucuria de a o trăi. Să începi cu puțin sport, stretching, cafea bună, apă multă la prima oră a dimineții și să te pregătești să întâmpini viața, să întâmpini ce îți oferă viața.

Bucuria, energia bună, întotdeauna funcționează, credeți-mă. ”, a declarat Anca Țurcașiu pe pagina sa de TikTok.

 

@anca.turcasiu.official Bună dimineața! #happiness #goodvibes ♬ sunet original- Anca TurcasiuCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies