Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de mâncare de vinete.
Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi cu o nouă rețetă. De data aceasta este vorba de o rețetă simplă de mâncare de vinete.
„ Astăzi o să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece. Puteți să o faceți atât de post, adică fără nimic adăugat, dar puteți să îi puneți și brânză feta, iaurt sau ou ochi .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea
Citește și: Când știi că e copt cheesecake-ul? Gabriela Cristea a dezvăluit secretul ei. “Ce bine arată!”
Ingrediente:
- o vânătă mai mare;
- suc de roșii;
- ulei de măsline;
- ceapă;
- usturoi;
- bulion;
- sare și piper;
- zahăr.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
Citește și: Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania- stirilekanald.ro
„ Înainte de a te apuca să gătești acest fel de mâncare, ar fi bine să cureți toate ingredientele. Să le tai, să le toci. Cum ar fi ceapa, usturoiul și vinetele, pentru că mâncarea asta se face foarte repede și nu mai ai timp ca în timp ce gătești să cureți și ingredientele. Eu prefer pentru felul ăsta de mâncare să curăț vinetele de tot de coajă.