Spunem “Da!” celor mai frumoase nunți, începând din 22 iunie, la Kanal D! Noul sezon “Se strigă darul!”, cu Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va întra în casele românilor în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00

Spunem “Da!”  celor mai frumoase nunți, începând din 22 iunie, la Kanal D! Noul sezon “Se strigă darul!”, cu Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va întra în casele românilor în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00
Spunem “Da!” celor mai frumoase nunți, începând din 22 iunie, la Kanal D! Noul sezon “Se strigă darul!”, cu Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va întra în casele românilor în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00

Se dă startul nunților la Kanal D, emisiunea “Se strigă darul!” revine pe micile ecrane, cu un nou sezon, începând din 22 iunie.

Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban își continuă călătoriile în țară, prin comunități vibrante, acolo unde tradițiile și cele mai spectaculoase obiceiuri sunt la loc de cinste. Reality show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Sunt colegi, prieteni, dar concurează pentru a strânge cea mai mare zestre. Metodele aplicate de Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru pentru a-i convinge pe nuntași să ofere cât mai multe daruri sunt dintre cele mai ingenioase și îi solicită din plin pe cei doi îndrăgiți prezentatori.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Mă bucur enorm să revenim în fața oamenilor cu cele mai frumoase nunți, din cele mai spectaculoase zone ale țării! Punctul meu forțe este persuasiunea! Nu obosesc niciodată să îi conving pe cei prezenți la nuntă că mireasa merită mai mult, și mai mult. Am un contracandidat pe măsură, dar cred că reușesc să-l dovedesc.

Dragă Mitoseru, fără supărare, dar sunt mai pricepută ca tine la treaba asta! ”, spune Grațiela Teohari Duban.

Grațiela a aruncat mănușa! Ce a uitat este că am și eu farmecul meu. Și nunțile sunt bucuria mea; ce poate fi mai frumos decât să fii în mijlocul celui mai frumos eveniment din viața unui om? Eu sunt cel care nu obosește niciodată. Iar când îmi propun ceva chiar îmi iese”, a spus Mihai Mitoseru.

Nuntașii se vor distra pe cinste, telespectatorii vor fi martorii unor obiceiuri, tradiții și evenimente memorabile, iar Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru vor face totul pentru ca mirii să aibă parte de cea mai frumoasă amintire și de cea mai consistentă zestre.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Andreea Marin, sfaturi pentru femei care se află în relații distructive: „Dacă nu mai există dragoste, respect, ajutor reciproc, acesta este sensul unei relații.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies