Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”
Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”

Regina Întunericului a vorbit despre divorțul de fostul soț.

Gabriela Lucuțar a surprins pe toată lumea, atunci când a anunțat că divorțează de soțul său, alături de care își petrecuse jumătate din viață.

În vârstă de 40 de ani, femeia de afaceri a fost căsătorită timp de două decenii cu Romeo Constantin Lucuțar, bărbatul căruia i-a dăruit trei copii. Cu toate acestea, se pare că lucrurile între ei nu au mai funcționat, iar în cele din urmă a decis să meargă pe drumuri separate.

Invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Gabriela Lucuțar a vorbit deschis despre divorțul de fostul soț.

Citește și: Gabriela Lucuțar, detalii halucinante despre momentele în care se ocupă de trupurile celor decedați: „Au început să trosnească, să mi se închidă ușa, să își miște o mână.”

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii
Gabriela Lucuțar și fostul soț alături de copii [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Lucuțar, despre afacerea cu pompe funebre. Regina Întunericului nu poate renunța la pasiunea ei „Nu am cum să pun stop.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ce a divorțat Gabriela Lucuțar?

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii
Gabriela Lucuțar[Sursa foto: Facebook]

Femeia de afaceri susține că nu se mai simțea fericită alături de fostul soț, iar astfel a ajuns la concluzia că cea mai bună decizie pentru ea și pentru copiii săi este să divorțeze.

Adiță Voicu: Te-a înșelat?

Gabriela Lucuțar: Acum sau atunci? În general?

Adiță Voicu: De ce v-ați despărțit?

Gabriela Lucuțar: A, motivul despărțirii. Nu mai eram fericiți. Simțeam că sunt așa un robot care muncește. Nu mă mai bucuram de absolut nimic. Ăsta a fost și motivul pentru care m-am gândit foarte mult și pentru cei trei copii. Au fost luni în care am stat și am rumegat, m-am gândit ce să fac.

Din punctul meu de vedere, dacă nu mai ești fericit într-o relație, dacă consideri că celălalt nu își mai oferă ce îți dorești tu și trăiești o viață falsă, pentru că ne prefacem că suntem bine, la un moment dat, lucrurile astea le simt și copiii. Avem o singură viață. Eu văd moartea în fiecare zi.

Adiță Voicu: Ai suferit în urma acestei despărțiri?

Gabriela Lucuțar: Nu am suferit, dar nu mi-a fost ușor. Cumva a trebuit să o iau de la capăt. 20 de ani te obișnuiești cu omul ăla de lângă tine, ai niște tabieturi. E omul tău. Am luat decizia corectă. Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”, a declarat femeia de afaceri.  Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe primul iubit al fiicei sale: „Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z!”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies