Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”
Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii: „Am luat decizia corectă! Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”

Regina Întunericului a vorbit despre divorțul de fostul soț.

Gabriela Lucuțar a surprins pe toată lumea, atunci când a anunțat că divorțează de soțul său, alături de care își petrecuse jumătate din viață.

În vârstă de 40 de ani, femeia de afaceri a fost căsătorită timp de două decenii cu Romeo Constantin Lucuțar, bărbatul căruia i-a dăruit trei copii. Cu toate acestea, se pare că lucrurile între ei nu au mai funcționat, iar în cele din urmă a decis să meargă pe drumuri separate.

Invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Gabriela Lucuțar a vorbit deschis despre divorțul de fostul soț.

Citește și: Gabriela Lucuțar, detalii halucinante despre momentele în care se ocupă de trupurile celor decedați: „Au început să trosnească, să mi se închidă ușa, să își miște o mână.”

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii
Gabriela Lucuțar și fostul soț alături de copii [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Lucuțar, despre afacerea cu pompe funebre. Regina Întunericului nu poate renunța la pasiunea ei „Nu am cum să pun stop.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce a divorțat Gabriela Lucuțar?

Gabriela Lucuțar, înșelată de fostul soț? Care este de fapt motivul despărțirii
Gabriela Lucuțar[Sursa foto: Facebook]

Femeia de afaceri susține că nu se mai simțea fericită alături de fostul soț, iar astfel a ajuns la concluzia că cea mai bună decizie pentru ea și pentru copiii săi este să divorțeze.

Adiță Voicu: Te-a înșelat?

Gabriela Lucuțar: Acum sau atunci? În general?

Adiță Voicu: De ce v-ați despărțit?

Gabriela Lucuțar: A, motivul despărțirii. Nu mai eram fericiți. Simțeam că sunt așa un robot care muncește. Nu mă mai bucuram de absolut nimic. Ăsta a fost și motivul pentru care m-am gândit foarte mult și pentru cei trei copii. Au fost luni în care am stat și am rumegat, m-am gândit ce să fac.

Din punctul meu de vedere, dacă nu mai ești fericit într-o relație, dacă consideri că celălalt nu își mai oferă ce îți dorești tu și trăiești o viață falsă, pentru că ne prefacem că suntem bine, la un moment dat, lucrurile astea le simt și copiii. Avem o singură viață. Eu văd moartea în fiecare zi.

Adiță Voicu: Ai suferit în urma acestei despărțiri?

Gabriela Lucuțar: Nu am suferit, dar nu mi-a fost ușor. Cumva a trebuit să o iau de la capăt. 20 de ani te obișnuiești cu omul ăla de lângă tine, ai niște tabieturi. E omul tău. Am luat decizia corectă. Nu mai eram fericiți, acum sunt fericită.”, a declarat femeia de afaceri.  Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe primul iubit al fiicei sale: „Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesaj transmis de Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, celor care o critică: „Oamenii judecă fără să știe adevărul”

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare: „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies