Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe primul iubit al fiicei sale: „Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z!”

Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe primul iubit al fiicei sale: „Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z!”
Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe primul iubit al fiicei sale: „Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z!”

Sportivul este un tată extrem de protector.

Giani Kiriță, în vârstă de 47 de ani, se mândrește cu cei doi copii ai săi, Marco și Roxana. Dacă Marco Kiriță este încă la vârsta adolescenței, Roxana este o domnișoară superbă, în vârstă de 26 de ani.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, fostul fotbalist a povestit cum a decurs prima întâlnire a sa cu iubitul fiicei sale.

Citește și: Giani Kiriță, adevărul despre tatăl său! Fotbalistul a fost părăsit de acesta când avea 3 ani: „Jucam fotbal și îl vedeam în spatele porții. Nu a venit niciodată să vorbească cu mine.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale?
Giani Kiriță și fiica sa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Din cauza mentalității sale, a generației sale în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal!” Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său!

Giani Kiriță, u n tată protector

Sportivul este fără doar și poate un tată extrem de protector, care pune pe primul loc siguranța fiicei sale. Astfel, atunci când aceasta i-a dezvăluit că are un iubit, Giani Kiriță a vrut să știe neapărat cine este și unde stă. Mai mult decât atât, fostul fotbalist l-a prevenit pe tânăr cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl aibă față de fiica sa.

Nu e chiar ok să ai o fată așa frumoasă, că ai probleme. I-am dat sfaturi. Țin minte când mi-a prezentat primul iubit. Avea 16-17 ani. Nu știam cum să-mi spună și eu o vedeam că se fâstâcește. I-am zis: „Haide, măi, spune, care-i treaba?”„Păi eu să știi că am un prieten.”„Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z.”

L-am chemat la o cafenea. L-am întrebat unde stă. I-am spus că știu unde stă și restul nu mă interesează. Atâta am vorbit și am plecat. Nu vreau să bag frica, să îi las în pace. I-am zis două vorbe și a înțeles. Să nu o înjure, să nu facă urât, să nu se atingă nici măcar cu un bobârnac de ea că la revedere! I-am zis ei să nu îmi spună mie chestii din astea că s-a terminat tot.
Apoi, poate eu fac niște nenorociri și ea se împacă cu el și nu mai e bine. E treaba lor. Eu mi-am făcut datoria
.”, a povestit Giani Kiriță, în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Iancu Sterp a făcut o glumă cu iubita sa! Cum a reacționat Denisa Coțolan când a auzit ce a spus partenerul său de viață: „Ca să înțelegeți, măi oameni, unde se duce toată munca mea: la femei!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Inci, cu ochii pe Han 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies