Andreea Bălan a făcut pace cu fostul soț! Cum s-au liniștit lucrurile între cei doi? „Am renunțat la procese ca să eliberez energia. I-am făcut și lui un bine.”

Andreea Bălan a făcut pace cu fostul soț! Cum s-au liniștit lucrurile între cei doi? „Am renunțat la procese ca să eliberez energia. I-am făcut și lui un bine.”
Andreea Bălan a făcut pace cu fostul soț! Cum s-au liniștit lucrurile între cei doi? „Am renunțat la procese ca să eliberez energia. I-am făcut și lui un bine.”

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului.

Cunoscuta artistă, Andreea Bălan, a trecut de-a lungul vieții sale prin numeroase experiențe care au ajutat-o să privească viața cu alți ochi și să ajungă într-un echilibru interior. Vedeta și-a găsit în cele din urmă liniștea în brațele lui Victor Cornea, după un divorț furtunos pe care l-a avut cu tatăl fetițelor sale.

Invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, Andreea Bălan a vorbit despre momentul în care a decis să facă pace cu fostul soț și cum s-au așezat lucrurile între ei.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Citește și: Andreea Bălan a vorbit despre asemănările dintre tatăl său și bărbații din viața sa! Ce a învățat artista de la fostele relații: „Am atras bărbați care mă făceau să îmi retrăiesc copilăria.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Bălan a făcut pace cu George Burcea! Cum s-au liniștit lucrurile între cei doi
Andreea Bălan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”

Artista a dezvăluit că a renunțat la toate procesele pe care i le intentase actorului. Mai mult decât atât, Andreea Bălan susține că a înțeles că pentru a putea fi fericită trebuie să facă pace cu trecutul, iar de aceea a luat decizia să se împace cu fostul soț,

pentru binele lor și al fetițelor.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

S-au liniștit lucrurile cu fostul soț. Am renunțat la procese ca să eliberez energia. Eu am renunțat la procese. Era poate o luptă din ego, ca să îmi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect, că nu s-a întâmplat corect ce s-a întâmplat. În viață, uneori, trebuie să mai lași de la tine. Chiar dacă tu știi că nu e corect, dar lași de la tine ca să rupi cordonul ăla energetic.

I-am făcut și lui un bine, pentru că apoi s-a liniștit și el. Drept dovadă, e liniște și în presă, în viața mea, în viața lui, pentru că l-am ajutat și pe el să se liniștească. Înainte ca noi doi să avem o discuție față-în-față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să fac aceste iertări și să mi-l imaginez în fața mea cum ne cerem iertare unul altuia, să ne îmbrățișăm și să rupem cordonul energetic.
Eu cred că el a simțit lucrul ăsta pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenească, în care să încheiem și să fie bine pentru noi și pentru fetițe
.”, a povestit artista.  

Andreea Bălan a făcut pace cu George Burcea! Cum s-au liniștit lucrurile între cei doi
Andreea Bălan [Sursa foto: Instagram]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Carla's Dreams. „Măștile desenate sunt mereu mai sincere decât cele purtate pe ascuns.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Inci, cu ochii pe Han 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies