Cine este Carla's Dreams. „Măștile desenate sunt mereu mai sincere decât cele purtate pe ascuns.”

carlas dreams
Carla's Dreams

Află din acest articol cine este Carla’s Dreams, dar și alte detalii surprinzătoare.

Deși Carla’s Dreams este o trupă, publicul asociază acest nume cu solistul formației. Conceptul trupei este unul inedit, deoarece niciun membru nu și-a dezvăluit identitatea.

Povestea trupei Carla’s Dreams

cine este carlas dreams
Cine este Carla's Dreams[Sursa foto: Instagram]

Formația Carla’s Dreams s-a lansat în anul 2012 în Republica Moldova și s-a bucurat de popularitate încă din anul 2013, când au creat o piesă alături de Inna. Trupa îmbină mai multe stiluri muzicale: hip hop, rock, jazz și pop, iar melodiile sunt atât în lima română, cât și engleză și rusă.

De-a lungul timpului, Carla’s Dreams au reușit să devină una dintre cele mai populare trupe de la noi din țară. Membrii formației și-au dorit ca identitatea lor să fie un total mister. Așadar, la fiecare apariție publică sau concert, aceștia poartă hanorac cu glugă, mânuși și au un machiaj complet, elaborat și mai mereu diferit.

Noi suntem un grup de amatori prinși în roata evenimentelor pe care probabil încă nu le înțelegem până la capăt.

Măștile desenate sunt mereu mai sincere decât cele purtate pe ascuns. ”, a explicat solistul trupei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Solistul trupei Carla’s Dreams

carlas dreams varsta
Ce vârstă are Carla's Dreams[Sursa foto: Instagram]

Solistul este cel care apare cel mai des în atenția publicului și s-a intitulat sub numele „Sergiu”.

Cu toate că a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor și să nu își arate adevărata identitate, s-a aflat faptul că numele lui real este Andrei Țăruș. Cântărețul este născut la data de 25 octombrie 1984 în Slobozia. Până la vârsta de 40 de ani, artistul a reușit să își construiască o carieră de succes în industria muzicală și în showbizul românesc. Înainte să devină o vedetă, Andrei a studiat cursurile Facultății de Drept Public din Chișinău.
De-a lungul timpului, vedeta a fost jurat la diverse emisiuni din România. În urmă cu ceva timp, fanii trupei au primit o veste neașteptată și tristă, ,fiindcă solistul a anunțat că își dorește să se retragă din muzică. Cu toate acestea, se pare că trupa încă are succes și că încă performează.

„Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat.

Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva. Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt. Libertatea, la fel ca expunerea, costă.”, a mărturisit solistul trupei Carla’s Dreams.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

carlas dreams biografie
Carla's Dreams[Sursa foto: Instagram]

Cât cheltuie Carla’s Dreams pe machiaj De-a lungul timpului, nu a existat vreo apariție publică pe care să o aibă artiștii, fără să aibă machiajul specific. Nu doar că aceștia investesc foarte mult timp în acest look, ci și multe resurse financiare. Sumele pe care le cheltuie trupa ajung la ordinal miilor de euro, însă machiajul este semnătura trupei, formându-și identitatea în jurul acestei imagini.

Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro.", a declarat solistul trupei Carla’s Dreams. De-a lungul timpului, trupa a avut colaborări muzicale cu artiști apreciați din România, printre care Delia, Inna, Smiley, Derilic și alții. Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public. ”, a povestit solistul formației.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies