Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Cine este Alex Ursache

Alex Ursache și Nicoleta Nucă 

Pe Nicoleta Nucă o cunoaște o țară întreagă, însă știi cine este Alex Ursache, bărbatul alături de care artista voia să își petreacă restul vieții?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alex Ursache. În plus, descoperă detalii din interiorul poveștii de iubire pe care a trăit-o alături de Nicoleta Nucă, dar și despre motivul despărțirii.

Cine este Alex Ursache

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă. „Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc.”

Cine este Alex Ursache
Alex Ursache și Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

Alex Ursache este un muzician român cunoscut pentru activitatea sa în lumea artistică, în special ca toboșar. De-a lungul carierei sale, Alex Ursache a colaborat cu nume cunoscute din industria muzicii, printre care Irina Rimes, Ana Baniciu și Raluk.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alex Ursache a trăit o poveste de dragoste alături de Nicoleta Nucă

Cine este Alex Ursache
Alex Ursache și Nicoleta Nucă [Sursa foto: Instagram]

Alex Ursache a devenit din ce în ce mai cunoscut în spațiul public din momentul în care s-a aflat că trăiește o poveste de dragoste alături de Nicoleta Nucă. Făcând parte amândoi din lumea artistică, cei doi s-au cunoscut la ziua de naștere a unei cunoștințe, iar ulterior au început să formeze un cuplu.

„Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unui artist din România, eu știind totuși că lui îi place de mine, adică auzisem, fiindcă în lumea mică a showbizului circulă vorbele și auzisem de această atracție, s-o numim așa, a lui față de mine. Ulterior, ne-am cunoscut și a devenit totul reciproc. Nu cred în dragoste la prima vedere și nici el nu crede, într-adevăr, ne-am plăcut, ulterior ne-am cunoscut și abia atunci a intervenit dragostea.”,

 a povestit, pentru Libertatea, Nicoleta Nucă.

Alex Ursache și Nicoleta Nucă au format un cuplu atât în viața de zi cu zi, cât și pe plan profesional.

„Este consilierul meu principal, cumva, în momentele când nu știu ce să fac sau sunt nehotărâtă în legătură cu ceva. Ne întrebăm mereu, vrem să aflăm părerea celuilalt. El are foarte multă experiență în domeniu, fiind de mulți ani în showbizul românesc.

Eu am mai puțini ani la activ.”,   a mai spus artista pentru sursa citată.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Alex Ursache și Nicoleta Nucă s-au despărțit

Cine este Alex Ursache
Nicoleta Nucă și Alex Ursache[Sursa foto: Instagram]

După mai bine de 7 ani de relație, Alex Ursache și Nicoleta Nucă au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi artiști aveau planuri de viitor împreună, iar în vara anului 2021, toboșarul a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață. Nicoleta Nucă a declarat în repetate rânduri că își dorește o nuntă în Italia, alături de persoanele apropiate, dar se pare că în cele din urmă, a decis să pună punct poveștii de iubire.

Artista a anunțat în cadrul unei postări în mediul online despărțirea de către partenerul său de viață. Deși nu a dezvăluit care este motivul separării, Nicoleta Nucă a ținut să precizeze că ea și Alex Ursache au rămas în relații de prietenie și vor continua să colaboreze pe plan profesional.

Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă, într-un final, ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase. Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar. ”, a transmis Nicoleta Nucă pe InstaStory.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cine este Mihai Bobonete. „Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies