Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Cine este Alex Ursache
Alex Ursache și Nicoleta Nucă 

Pe Nicoleta Nucă o cunoaște o țară întreagă, însă știi cine este Alex Ursache, bărbatul alături de care artista voia să își petreacă restul vieții?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alex Ursache. În plus, descoperă detalii din interiorul poveștii de iubire pe care a trăit-o alături de Nicoleta Nucă, dar și despre motivul despărțirii.

Cine este Alex Ursache

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă. „Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc.”

Cine este Alex Ursache
Alex Ursache și Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

Alex Ursache este un muzician român cunoscut pentru activitatea sa în lumea artistică, în special ca toboșar. De-a lungul carierei sale, Alex Ursache a colaborat cu nume cunoscute din industria muzicii, printre care Irina Rimes, Ana Baniciu și Raluk.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alex Ursache a trăit o poveste de dragoste alături de Nicoleta Nucă

Cine este Alex Ursache
Alex Ursache și Nicoleta Nucă [Sursa foto: Instagram]

Alex Ursache a devenit din ce în ce mai cunoscut în spațiul public din momentul în care s-a aflat că trăiește o poveste de dragoste alături de Nicoleta Nucă. Făcând parte amândoi din lumea artistică, cei doi s-au cunoscut la ziua de naștere a unei cunoștințe, iar ulterior au început să formeze un cuplu.

„Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unui artist din România, eu știind totuși că lui îi place de mine, adică auzisem, fiindcă în lumea mică a showbizului circulă vorbele și auzisem de această atracție, s-o numim așa, a lui față de mine. Ulterior, ne-am cunoscut și a devenit totul reciproc. Nu cred în dragoste la prima vedere și nici el nu crede, într-adevăr, ne-am plăcut, ulterior ne-am cunoscut și abia atunci a intervenit dragostea.”,

 a povestit, pentru Libertatea, Nicoleta Nucă.

Alex Ursache și Nicoleta Nucă au format un cuplu atât în viața de zi cu zi, cât și pe plan profesional.

„Este consilierul meu principal, cumva, în momentele când nu știu ce să fac sau sunt nehotărâtă în legătură cu ceva. Ne întrebăm mereu, vrem să aflăm părerea celuilalt. El are foarte multă experiență în domeniu, fiind de mulți ani în showbizul românesc.

Eu am mai puțini ani la activ.”,   a mai spus artista pentru sursa citată.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Alex Ursache și Nicoleta Nucă s-au despărțit

Cine este Alex Ursache
Nicoleta Nucă și Alex Ursache[Sursa foto: Instagram]

După mai bine de 7 ani de relație, Alex Ursache și Nicoleta Nucă au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi artiști aveau planuri de viitor împreună, iar în vara anului 2021, toboșarul a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață. Nicoleta Nucă a declarat în repetate rânduri că își dorește o nuntă în Italia, alături de persoanele apropiate, dar se pare că în cele din urmă, a decis să pună punct poveștii de iubire.

Artista a anunțat în cadrul unei postări în mediul online despărțirea de către partenerul său de viață. Deși nu a dezvăluit care este motivul separării, Nicoleta Nucă a ținut să precizeze că ea și Alex Ursache au rămas în relații de prietenie și vor continua să colaboreze pe plan profesional.

Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă, într-un final, ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase. Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar. ”, a transmis Nicoleta Nucă pe InstaStory.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Mihai Bobonete. „Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies