Cine este Mihai Bobonete. „Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor.”

Cine este Mihai Bobonete. „Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor.”

Cine este Mihai Bobonete

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Mihai Bobonete!

Mihai Bobonete, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din țara noastră. De asemenea, acesta activează și în domeniul de stand-up comedy. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre el!

Ce studii are Mihai Bobonete

Cine este Mihai Bobonete[Sursa foto: Instagram]

Mihai Bobonete a studiat la Facultatea de Electrotehnică la Craiova, însă acesta nu a terminat-o deoarece a renunțat în anul 4, după ce Octavian Strunilă i-a propus să devină actor.

Astfel, el a mers la București pentru a se pregăti pentru facultatea de actorie.

„M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost”, a declarat Mihai Bobonete, potrivit viva.ro.

Viața amoroasă a lui Mihai Bobonete

Cine este Mihai Bobonete[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, încă din perioada adolescenței, alături de soția lui, Cătălina Bobonete. Cei doi se cunosc încă din perioada liceului, atunci când Mihai avea 14 ani iar Cătălina 12 ani. De asemenea, prima lor întâlnire a fost la o petrecere, în cantina internatului, la care partenera lui de viață participase alături de sora ei.

La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul.

Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună.”
, a povestit Mihai Bobonete despre soția sa și familia pe care au întemeiat-o, conform viva.ro.

Câți copii are Mihai Bobonete

Cine este Mihai Bobonete[Sursa foto: Instagram]

Din rodul iubirii celor doi, au apărut pe lume doi copii, un băiat și o fată, pe nume Maria și Octavian. Din spus actorului, acesta se consideră un părinte destul de autoritar când este cazul, iar cea care reușește să îl redreseze este chiar soția lui.

Mihai Bobonete nu este de acord în totalitate cu faptul că cei mici folosesc foarte mult gadgeturile.

„Sunt autoritar doar când este cazul, dar nici atunci nu sunt atât de autoritar. Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor și cred că nu asta e calea sănătoasă. Au toate gadgeturile și folosesc tehnologia destul de mult, dar nu mai mult decât o folosim noi, adulții.

La școală au cursuri care se fac doar pe tabletă, iar câteodată mai țin legătura cu colegii lor și pe grupul de prieteni, așa că nu am fost atât de restrictivi în sensul acesta. Recunosc faptul că, atunci când fac exces de consum de tabletă/telefon/PS/Roblox și asa mai departe, se schimbă comportamental și, odată cu reducerea timpului petrecut pe astfel de gadgeturi, revine un mic sevraj, care poate fi depășit cu atenție și cu înțelegere de ambele părți”,
a mai zis el pentru Libertatea.ro

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Copilăria lui Mihai Bobonete

Cine este Mihai Bobonete[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu, Mihai Bobonete a dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, deși părinții lui erau plecați la muncă până târziu. Din spusele lui, acesta a crescut alături de bunicii lui în marea majoritate a timpului, mărturisind, totodată, că a moștenit de la tatăl lui puterea de a trece peste orice moment cu încredere.

„Am avut o copilărie liniștită și fericită chiar dacă părinții noștri munceau de dimineață până seara târziu. Norocul nostru au fost bunicii care ne-au fost aproape tot timpul, iar atunci când nu erau, mama și tata ne învățau de bine. De la tata am moștenit puterea de a trece peste orice moment cu încredere și cu autosugestie iar de la mama am moștenit umorul și disponibilitatea de a socializa cu oricine, oricând. Astea așa la prima mâna, căci educația pe care ne-au dat-o părinții este cea mai importantă și pentru asta le suntem amândoi recunosctori, atât eu cât și Adrian. ”, a mai povestit Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Cine este Mihai Bobonete[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este Eliza Natanticu. „Muzica m-a salvat din cele mai grele situații.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Ruzgar alături de Nursema

Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies