Cine este Eliza Natanticu. „Muzica m-a salvat din cele mai grele situații.”

Cine este Eliza Natanticu
Eliza Natanticu

Pe Cosmin Natanticu îl cunoaște o țară întreagă, însă nu multă lume știe cine este cu adevărat Eliza Natanticu, soția sa.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Eliza Natanticu și cum a ajuns să aibă parte de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți detalii din interiorul relației de iubire cu soțul său, Cosmin Natanticu, dar și mărturisiri dureroase despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Cine este Eliza Natanticu

Citește și: „Credea că mă impresionează. Era să înghit inelul. Am zis că mă omoară!” Modul inedit prin care Cosmin Natanticu a cerut-o în căsătorie pe soția sa. Eliza Natanticu l-a refuzat prima dată

Cine este Eliza Natanticu
Eliza Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Noroc că am avut-o alături pe doamna Maia Morgenstern, dânsa a vorbit cu doctorii, m-a ajutat foarte mult” Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei! Prin ce a trecut soția lui Cosmin Natanticu

Eliza Natanticu este o artistă de la noi din țară, care a activat atât în industria muzicală, cât și în cea teatrală.

Soția lui Cosmin Natanticu s-a născut în București, într-o familie de actori, iar acest lucru a determinat-o să le calce pe urme părinților săi.

Sunt actriță. Am crescut în Teatrul Odeon. Părinții mei sunt amândoi actori. Am jucat în piese de teatru de când aveam șapte ani. Acolo am prins clar microbul scenei. Simt că în mine zace ceva ce trebuie exprimat.

Simt că lumea muzicală are nevoie de mai multe talente care pot cânta live și cred că pot fi unul dintre ele .”, a declarat Eliza Natanticu pentru WOWbiz.

Ce vârstă are Eliza Natanticu

Cine este Eliza Natanticu
Eliza și Cosmin Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În prezent, soția lui Cosmin Natanticu are vârsta de 35 de ani, între ea și actor fiind o diferență de vârstă de 9 ani.

Cariera profesională a Elizei Natanticu

Cine este Eliza Natanticu
Eliza Natanticu [Sursa foto: Instagram]

După cum a declarat, Eliza Natanticu a ajuns pe scenă încă de la vârsta fragedă de 7 ani, jucând în diferite piese de teatru. Cu timpul, frumoasa blondină a apărut în fața camerelor de filmat, obținând numeroase roluri în producții televizate. Mai mult decât atât, Eliza Natanticu a apărut în mai multe emisiuni de divertisment, fie în calitate de concurentă, fie ca și invitată.

Pe lângă talentul actoricesc, Eliza Natanticu are și o voce spectaculoasă pe care și-a pus-o în evidență în anul 2016, atunci când a participat în cadrul unei competiții muzicale din România.

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu?

Cine este Eliza Natanticu
Cosmin și Eliza Natanticu [Sursa foto: Instagram]

Eliza și Cosmin Natanticu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de din anul 2009, atunci când Lizi, așa cum o alintă soțul său, avea doar 20 de ani.

Cosmin și Eliza Natanticu s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, iar 9 ani mai târziu, în anul 2018, au devenit soț și soție. Nașii lor de cununie au fost Mihai Bobonete și soția acestuia.

Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă.

Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine. De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem .”, povestea Cosmin Natanticu, în trecut.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

La rândul său, Eliza a declarat că la început nu a avut o părere prea bună despre soțul său, însă ulterior a ajuns să îl îndrăgească și între ei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire.

 „ Prima dată mi s-a părut că avea o atitudine superioară, arogantă. Am zis că nu îmi place atitudinea lui și aia e.

După o săptămână, am ieșit la un suc, am petrecut o zi întreagă împreună, am vorbit până seara târziu, iar din ziua aceea am fost de nedespărțiți.”, a mărturisit Eliza Natanticu, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Eliza Natanticu, la un pas să-și piardă viața

Cine este Eliza Natanticu
Eliza Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze la televizor, Eliza Natanticu a trecut printr-o situație greu de imaginat în urmă cu un an, atunci când a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unei bacterii pe care a contactat-o în spital.

Muzica m-a salvat din cele mai grele situații. La un moment dat am fost internată în spital, eram la un pas de moarte, contactasem o bacterie. Atunci am spus: Doamne dacă ies de aici și reușesc să merg mai departe, vreau să fac muzică. Eu am terminat actoria. Niciodată nu este prea târziu, am 34 de ani. Dacă acesta este drumul meu, așa va fi.”, a declarat Eliza Natanticu pentru  Spynews.ro.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Exemple de scrisori de intenție: șabloane și modele

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies