Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”
Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Roberta și Sebastian au discutat despre sentimentele lor.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Roberta și pe Sebastian, care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Ce se întâmplă între Roberta și Sebastian?

Citește și: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din camera roșie: „Nici nu-l pot exprima în cuvinte. Foarte frumos. Am simțit foarte multe și sunt foarte fericită.”

Citește și: Tensiunile ating cote mari între Robi și Virginia! Ce se întâmplă cu cei doi concurenți? „Eu din acest moment nu mai vreau nimic cu Virginia. Nici bună să nu îmi mai zică.”

Julia a vrut să știe care este situația dintre cei doi în momentul de față. Pentru Sebastian, pauza reprezintă despărțire.

Julia: Roberta, Sebastian, cum sunteți? Sebastian, te-am văzut foarte afectat ieri. Și Roberta la fel. Tu cred că ai plâns toată noaptea la cum arăți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sebastian: Îți dai seama că sunt destul de consumat. Adică, ieri chiar am avut o zi neagră, să zic așa.

Nu știu, sunt foarte deranjat. Sunt consumat, nu mai am energie.

Julia: Ce s-a întâmplat la camera roșie?

Sebastian: Am avut o discuție destul de normală. Am vorbit cât am putut de sincer și am ajuns la concluzia că trebuie să luăm o pauză. Asta ea a zis. Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire.

Asta tind eu să cred.

Roberta: Eu nu am mai văzut nimic și nici nu vreau să văd absolut nimic. M-au afectat ieri mesajele. Acum mi-am mai revenit puțin pentru că am stat să mă gândesc la multe lucruri. Într-adevăr, aș vrea să mă conving eu dacă sunt reale sau nu. Deși nu le cred, sunt niște chestii care mă macină. Mi s-au adunat foarte multe lucruri în ultimul timp.

Nu m-am simțit absolut bine. E vorba și de familia mea .”, a fost o parte din dialogul purtat în Casa Iubirii.  

Își dorește Sebastian să părăsească emisiunea Casa Iubirii?

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Concurentul a ținut să precizeze că din moment ce nu mai formează un cuplu cu Roberta nu își mai găsește locul aici.

Julia: Sebastian, din câte ne-a zis Roberta ieri, tu ți-ai dori să pleci acasă. Îți dorești în continuare?

Sebastian: Tocmai asta vorbisem și cu ea în camera roșie ieri. I-am zis că nu îmi văd locul aici.

Nu pot să stau în continuare așa. Eu nu mă pot împăca cu gândul să vin aici la filmări și să fiu așa un străin. Nu văd rostul.”, a explicat Sebastian.  

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Virginia și Patrick discută despre Robi! Ce a realizat concurenta cu privire la fostul său partener? „Am zis că nu am așteptări de la el.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies