Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”
Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Roberta și Sebastian au discutat despre sentimentele lor.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Roberta și pe Sebastian, care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Ce se întâmplă între Roberta și Sebastian?

Citește și: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din camera roșie: „Nici nu-l pot exprima în cuvinte. Foarte frumos. Am simțit foarte multe și sunt foarte fericită.”

Citește și: Tensiunile ating cote mari între Robi și Virginia! Ce se întâmplă cu cei doi concurenți? „Eu din acest moment nu mai vreau nimic cu Virginia. Nici bună să nu îmi mai zică.”

Julia a vrut să știe care este situația dintre cei doi în momentul de față. Pentru Sebastian, pauza reprezintă despărțire.

Julia: Roberta, Sebastian, cum sunteți? Sebastian, te-am văzut foarte afectat ieri. Și Roberta la fel. Tu cred că ai plâns toată noaptea la cum arăți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sebastian: Îți dai seama că sunt destul de consumat. Adică, ieri chiar am avut o zi neagră, să zic așa.

Nu știu, sunt foarte deranjat. Sunt consumat, nu mai am energie.

Julia: Ce s-a întâmplat la camera roșie?

Sebastian: Am avut o discuție destul de normală. Am vorbit cât am putut de sincer și am ajuns la concluzia că trebuie să luăm o pauză. Asta ea a zis. Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire.

Asta tind eu să cred
.

Roberta: Eu nu am mai văzut nimic și nici nu vreau să văd absolut nimic. M-au afectat ieri mesajele. Acum mi-am mai revenit puțin pentru că am stat să mă gândesc la multe lucruri. Într-adevăr, aș vrea să mă conving eu dacă sunt reale sau nu. Deși nu le cred, sunt niște chestii care mă macină. Mi s-au adunat foarte multe lucruri în ultimul timp.

Nu m-am simțit absolut bine. E vorba și de familia mea .”, a fost o parte din dialogul purtat în Casa Iubirii.  

Își dorește Sebastian să părăsească emisiunea Casa Iubirii?

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Concurentul a ținut să precizeze că din moment ce nu mai formează un cuplu cu Roberta nu își mai găsește locul aici.

Julia: Sebastian, din câte ne-a zis Roberta ieri, tu ți-ai dori să pleci acasă. Îți dorești în continuare?

Sebastian: Tocmai asta vorbisem și cu ea în camera roșie ieri. I-am zis că nu îmi văd locul aici.

Nu pot să stau în continuare așa. Eu nu mă pot împăca cu gândul să vin aici la filmări și să fiu așa un străin. Nu văd rostul.”, a explicat Sebastian.  

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Virginia și Patrick discută despre Robi! Ce a realizat concurenta cu privire la fostul său partener? „Am zis că nu am așteptări de la el.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies