În aceasta seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”, la Kanal D!

În aceasta  seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”, la Kanal D!
În aceasta seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”, la Kanal D!

În această seară, de la 21:00, la Kanal D, are loc bătălia finală în reality show-ul de aventură “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat! Au mai rămas în competitie șase concurenti din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion.

 După o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenţa psihică şi inteligenţa socială,  Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor avea parte de confruntarea finala.  

O călătorie extraordinară ajunge la final, 50 de concurenți au pornit în această aventură plină de neprevăzut, demonstrând calități remarcabile de strategie, rezistență și adaptabilitate în fața unor condiții de viață extreme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Szilard este concurentul care şi-a securizat locul in etapa finala, dupa ce a devenit cel mai bogat om de pe insulă, acumulând brățări în valoare de 500.000 de lei. Dupa prima etapa a finalei din această seară, un singur concurent va reusi sa i se alature lui Szilard.  Cei cinci care nu vor reuși să se califice, vor avea opțiunea de a ceda brățările unuia dintre cei doi finaliștii rămași.

În această seară vom afla cine va reuşi să transforme brăţările în bani, cine va pleca bogat de pe Insula de 1 milion. Vor fi emoţii uriaşe pentru toţi cei sase concurenţi, să fim alături de ei în această ultim ă   încercare! ”, a spus Cosmin Cernat.

În această seară, de la 21:00, la Kanal D, se scrie ultima filă a acestei povesti extraordinare, “Insula de 1 milion”, în care valori precum prietenia, dorinţa de a împlini un vis, puterea de depăşire a limitelor de

orice fel şi-au pus amprenta pe evoluţia fiecarui concurent. Nu rataţi deznodamântul reality show-ului “Insula de 1 milion”, astazi, de la 21:00, la Kanal D!Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Denise Rifai semnalează un nou fake news

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Sfatul zilei din 27 iulie 2024. O zodie nu se poate bucura de vacanță din cauza locului de muncă

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies