Cum faci ecleruri fara coacere - Cea mai simpla si gustoasa reteta

Nu trebuie sa folosesti cuptorul sau aragazul ca sa faci niste ecleruri cremoase si vanilate, care pastreaza savoarea mult mai complicatei retete clasice.

Ingrediente

1 pachet de biscuiti graham (45o grame)

crema de vanilie (200 de grame. Poti folosi crema de vanilie la plic sau o poti prepara acasa, dar in acest caz va trebui sa folosesti aragazul)

1 litru lapte

220 grame frisca

Pentru glazura:

3 linguri cacao

300 grame zahar pudra

3 linguri unt

3 linguri lapte caldut

Mod de preparare

Crema: Amesteca praful de vanilie si laptele cu mixerul pana cand obtii crema.  In crema de vanilie adauga si frisca.

Glazura: amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza si compozitia are o textura fina. Daca vrei ca stratul de glazura sa fie mai gros poti sa mai adaugi zahar pudra.

Citeste continuarea pe Mooza.ro

viewscnt

Pentru tine

Parteneri