Tort Duett, fara coacere. Desert incredibil in trei straturi


Tortul Duett este din frişcă şi spumă de ciocolată, învelit într-o glazură de ciocolată irezistibilă.

INGREDIENTE PENTRU SPUMA DE FRIŞCĂ:

-10 g gelatină

-125 ml lapte

-200 ml frişcă lichidă

-60 – 90 g zahăr

-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU CREMA DE CIOCOLATĂ CU FRIŞCĂ:

-10 g gelatină

-125 ml lapte

-200 ml frişcă lichidă

-60 – 90 g zahăr

-1 lingură cacao

-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU GLAZURA DE CIOCOLATĂ:

-50 g ciocolată

-40 ml frişcă lichidă

MOD DE PREPARARE

Tapetam cu folie alimentară o formă de tort cu pereţii detaşabili cu diametru de 18 cm (putem folosi şi formă de silicon). Pentru prepararea spumei de frişcă, înmuiem gelatina în lapte, respectând instrucţiunile de pe pachet.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Citește și:

Tort de biscuiti fara coacere cu mascarpone si ciocolata

Tort cu blat de cacao si spuma pufoasa de bezea - Se prepara rapid din ingrediente simple

Tort de cacao din cinci ingrediente - Nu ai mancat nimic mai simplu si mai gustos

Raluca Badulescu s-a cantarit dupa Sarbatori! “Mama a pregatit un tort numai pentru mine. Am avut tortul meu!”

Bianca de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! „Stare de greață, amețeală...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

La ce temperatură se coace, de fapt, cozonacul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri