Iulia Albu a vorbit despre discursul controversat de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Iulia Albu a vorbit despre discursul controversat de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Iulia Albu a vorbit despre discursul controversat de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Iulia Albu a fost criticată de Cătălin Botezatu după ce a ținut un discurs controversat în biserică, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

 

Cătălin Botezatu a taxat ieșirea Iuliei Albu.

Iulia Albu a ținut un discurs controversat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a taxat-o

"Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic.

A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți”, a spus Bote pentru wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Iulia Albu a explicat cum a ajuns să vorbească la biserică, în timpul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu.

"Fiind rugată de mama lui, am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni.

Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea, ca Iulia Albu să nu mai fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege înţelege”, a răspuns Iulia Albu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

R.L.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cornel Ilie și soția lui sunt în culmea fericirii! Vor deveni părinți pentru a doua oară! Ce sex are bebelușul

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ioana Nadia Moldovan a castigat concursul lansat de Radio Impuls si Stefan Stan; tanara clujeanca il va insoti pe artist la Londra, la concertul de lansare a piesei „Orice, oricand”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies