Cornel Ilie și soția lui sunt în culmea fericirii! Vor deveni părinți pentru a doua oară! Ce sex are bebelușul


Cornel Ilie de la VUNK și soția sa vor avea un băiețel. Artistul le-a dat fanilor vestea cea mare, iată când vine pe lume bebelușul.


In articol:

Cornel Ilie este în culmea fericirii. Solistul trupei VUNK și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară, iar vestea i-a bucurat pe toți fanii trupei.

Cornel și Eliza Ilie așteaptă un băiețel, iar acest lucru este o veste extraordinară pentru familia care mai are o fetiță.

 

Cornel și Eliza au o fetiță de aproape patru ani

„Băiețel pregătim. Am intrat în a 7-a lună. În jur de 1 August naște mămica”, a dezvăluit Cornel pentru revista VIVA!.

De-a lungul timpului, solistul trupei VUNK a fost foarte discret în legătură cu viața sa privată. Cornel Ilie s-a căsătorit cu Eliza în anul 2015 și au împreună o fetiță pe nume Zara, în vârstă de aproape patru ani. Cei doi sunt împreună din anul 2013.

 

Cornel Ilie, mărturisiri neaşteptate despre cel mai dureros moment din viaţa lui: ”A fost un şoc, cred că...”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a vorbit, în cadrul unei emisiuni la radio, despre cel mai dureros moment din viaţa ta.

Invitat în cadrul emisiunii moderate de Iuliana Tudoor, artistul a mărturisit că atunci când şi-a pierdut mama a trecut prin clipe teribile, care i-au marcat viaţa.

"Cel mai dureros moment pentru mine din intreaga mea viaţă a fost atunci când a murit mama.

S-a întâmplat când eu aveam 20 de ani, eu încă nu-mi dau seama ce a însemnat pentru mine. Vreau să mă întorc în acel moment, uneori, dar nu prea ştiu cum, pentru că, atunci, dintr-un instinct de autoapărare, mi-am creat un soi de scut: m-am gândit atunci că, dacă încerc să conştientizez momentul foarte bine, aş fi distrus. Şi-atunci cumva am rămas puternic, pentru că mi-am reprimat foarte mult sentimentele. Sunt momente în care mă întreb dacă m-aş întoarce în timp atunci, sub hipnoză, şi aş intra acolo, în adânc, oare ce-aş găsi şi ce-aş strica?! În timp, mi-am format un echilibru, mi-am găsit un drum foarte stabil emoţional, comparativ cu momentul de atunci. Nici nu-mi mai amintesc foarte bine, am imagini, am momente foarte clare, dar sunt momente pe care nu le ştiu.

A fost un şoc, cred că mintea mea şi instinctul de conservare au construit acolo un scut. Eram eu cu tata şi cu fratele meu, întâmplarea face că, în decurs de un an de zile, şi bunicile şi mama s-au dus, tragediile acestea ne-au unit pe noi mai tare, am avut noroc de o familie unită, care m-a ajutat, m-a sprijinit, au crezut în mine. După acel şoc, unul pe altul ne-am tras cumva în sus, nu ştiu cum, trei bărbaţi pierzând trei femei într-un an", a povestit Cornel Ilie în anul 2017.

M.V.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri