Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

  Leu

  Ai şanse deosebite pentru a-ţi schimba viaţa în foarte bine pe tot parcusul anului 2019.

  Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului şi una pe Semnul Racului te vor influenţa puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcţii de viaţă. Vino în întâmpinarea acestora şi analizează pe îndelete situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat.

  Citeste si: Primele 12 zile din 2019 îți vor contura tot anul – ce e bine sa faci, potrivit NUMEROLOGIEI

  Nemulţumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit şi oferi încă altora tot ce ai tu mai bun şi mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aştepţi tu. Discrepanţa aceasta între nevoile tale afective şi ceea ce îţi oferă ceilalţi o poţi lămuri prin renunţarea la aşteptări, dar şi prin renunţarea la oamenii profitori şi neserioşi.

  Relaţiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri şi începuturi, situaţii inedite, complexe, posibil declanşarea unor conflicte în justiţie pe termen lung.

  Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ţi efecte în segmentul socio-profesional. Urmăreşte atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

  Pentru Lei, anul 2019 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2019 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

  Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

  Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent şi îngrijeşte-te conştient.

  Lectia Leilor in 2019 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

  Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2019. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

  Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

  Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

  Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

  Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  „Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Horoscop
  Parteneri