Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciţi, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi şi care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor şi de condiţiile de muncă. Se recomandă prudenţă în tot ce ţine de bani, cheltuieli, investiţii, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Citeste si: Horoscop 22- 27 ianuarie, Camelia Pătrășcanu. Scorpionii gândesc doar pe termen lung, Peștii beneficiază de protecție astrală

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îţi vor oferi efecte în segmentul relaţiilor cu străinătatea, în relaţiile cu anturajul apropiat şi în segmentul financiar, secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii.

Debarasează-te de persoanele care îţi obstrucţionează progresul şi orientează-te spre cei care şi-au dovedit seriozitatea şi loialitatea faţă de tine şi planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată şi bine ar fi să-ţi lărgeşti orizontul cunoaşterii prin activităţi culturale, abordarea unor studii sau cursuri şi prin discuţii cu oameni erudiţi.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului.

Schimbări profesionale de anvergură, dar atenţie şi la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri