Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieţii în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult faţă de ceilalţi şi să te implici numai în activităţi uşoare şi strict personale. Ascultă-ţi vocea interioară şi semnalele organismului.

Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător.

Citeste si: Horoscopul SECRET al Babei Vanga: Ce spune despre ZODIA ta. Previziuni până în 2050 descoperite după moartea ei

În perioadele 17 Martie – 16 Mai şi 14 August – 11 Septembrie vei avea tendinţa să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalţi sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot şi toate.

Controlează-ţi stările de spirit şi manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ţi canalizezi excesul energetic spre acţiuni constructive şi spre ceea ce îţi este ţie de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îţi oferă efecte deosebite în segmentul financiar şi în segmentul partenerial. Posibilităţi noi de câştig din munca proprie, finalul unei etape de câştig de la şi prin alţii, rezolvări privitoare la moşteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore şi datoriile de orice fel! Relaţiile sentimentale se dinamizează prin prezenţa lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporţii!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri