Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

Gemeni

Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.

Gemenii se orienteaza catre un stil de viata mai potrivit, au de invatat, de inteles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta catre un proces de dezvoltare spiritual.

Citeste si: Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Un an foarte bun pentru sănătate şi pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecţiuni vechi, găseşti remedii naturiste deosebite pentru îmbunătăţirea întregii stări a organsimului, iar informaţiile obţinute pe căi neconvenţionale îţi vor aduce soluţii viabile pentru toate situaţiile în care eşti implicat sau doreşti să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăţi condiţiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă şi foate variată.

Unii Gemeni isi gasesc locul de munca visat, altii isi dezvolta o afacere, isi maresc echipa, isi cresc randamentul, stiu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alţii, moştenirile, partajele, investiţiile în afaceri. Se recomandă prudenţă şi evitarea datoriilor de orice fel. 

E necesar sa te bazezi pe banii veniti din propria munca si propriile forte, intrucat ti se inchid anumite usi si se restrange aria de favoruri sau beneficii materiale.

Unii Gemeni vor fi nevoiti sa traseze niste limite clare in cadrul unor asocieri sau au de impartit bani si bunuri in urma unor rupturi.

In ce priveste planul sentimental, Gemenii vor revizui felul in care daruiesc iubire, isi reevalueaza sentimentele, fac un pas inapoi pentru a privi mai atent relatia lor si implicarea (octombrie-noiembrie). Multi Gemeni sunt nevoiti sa recunoasca greseli pe care le-au facut.

Din noiembrie, Jupiter se muta in Sagetator si aduce bucurie in plan relational, chiar posibilie aliante noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor şi se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendinţa la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influenţa şi conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătăţii, cât şi în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îţi aduce influeneţe în relaţiile cu anturajul apropiat, remodelându-ţi mentalitatea şi filozofia de viaţă. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri