Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

  Rac

  Pentru Raci, anul 2019 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

  Relaţiile sentimentale şi cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2019. Vrei să iubeşti şi să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt şanse de a te implica într-o relaţie sentimentală nouă sau cea în care eşti deja îşi va schimba radical termenii şi condiţiile de funcţionare.

  Citeste si: Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor- previziuni complete pentru kfetele.ro

   

  2019 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place.

  Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

  De asemenea vor intra în discuţie şi copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puţin în viaţa generaţiilor mai tinere.

  Segmentul relaţiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorţul, reconfigurarea tuturor relaţiilor atât cu un partener de viaţă, cât şi relaţiile profesionale.

  Până pe 06 August este bine să lămureşti lucrurile în plan partenerial şi să te desprinzi de situaţiile şi relaţiile nesatisfăcătoare. Posibil declanşarea unor conflcite în justiţie în perioadele 17 Martie – 16 Mai şi 14 August – 11 Septembrie.

  Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ţi segmentul relaţilor cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

  Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

  Eclipsele anului îţi oferă efecte în segmentul financiar, însă îţi vor modela şi felul de a fi şi de a te raporta la ceilalţi şi la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

  Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

  Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

  Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

  Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  „Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Horoscop
  Parteneri