Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru luna ianuarie 2019.

Berbec

 

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuţii ample cu şefi, cu reprezentanţi ai instituţiilor oficiale, un carusel interesant de situaţii, dar dificil de înţeles la prima vedere. Se recomandă prudenţă şi reţine cele discutate la locul de muncă. Unii îţi pot contesta poziţia în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea şefilor şi colegilor va lăsa de dorit. Cheltuieli majore comune cu alţii, dar şi implicare în investiţii financiare de anvergură. Relaţiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuţii interesante, activităţi plăcute desfăşurate în comun, fiind şanse să te împrieteneşi cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relaţii şi ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.

 

Taur

 

Relaţiile parteneriale sunt foarte active prin discuţii ample, importante, dar şi prin desfăşurarea unor activităţi comune deosebite. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relaţia matrimonială sau despre colaborări profesionale. Cu siguranţă unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Mentalul este foarte agitat, iar avalanşa de gânduri care îţi inundă mintea te oboseşte pe de o parte, iar de pe de alta te ajută să înţelegi anumite aspecte ale personalităţii tale ce trebuie îmbunătăţite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuţii cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar şi orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri şi studii pe termen lung.

 

Gemeni

 

Foarte mult de lucru la serviciu, dar şi rutina zilnică de acasă te preocupă în mod special. Există riscul să exagerezi cu munca şi cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Relaţiile colegiale sunt tensionate, astfe că ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale şi să-i laşi în pace pe ceilalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital şi pe segmentele gâtului, fiind posibile consultaţii, analize medicale şi chiar intervenţii chirurgicale. După 26 Ianuarie, starea sănătăţii se îmbunătăţeşte vizibil. Odihneşte-te conştient şi îngrijeşte-te pe îndelete! Segmentul financiar comun cu alţii se evidenţiază prin cheltuieli majore, discuţii despre investiţii, moşteniri sau partaje personale şi profesionale. Prudenţă în tot ce ţine de bani şi bunuri!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum îți prepari acasă masca de față din avocado, banană și ulei de măsline

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri