Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

horoscop complet 2019

Berbec

Un an foarte important, un fel de graniţă între trecut şi viitor.

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simţi o uşurare majoră, ca şi cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant şi foarte puternic uneori.

Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, foloseşte-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele şi relaţiile în care ai fost implicat şi poate mai eşti încă, depistând aspectele pozitive şi pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viaţă pe cu totul alte baze şi să-ţi orientezi eforturile spre acţiuni constructive.

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019- Începe anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relaţii dinamice cu şefii şi autoriăţile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional.

Situaţia de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunităţi de câştig de la şi prin alţii, investiţii majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii incep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se tin lant in 2019. Poti castiga din surse neasteptate, iti pot inmulti banii, poti primi si prin intermediul altora tot felul de beneficii.

Este insa o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai incolo, cand Uranus va intra in casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca esti flexibil si creativ, castigurile vor depasi pierderile.

Eclipsele de pe parcursul anului 2019 îţi activează relaţiile sentimentale, relaţiile cu prietenii, relaţiile familiale şi segmentul domestic. Finaluri şi începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzaţii şi emoţii dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator.

Alege să priveşti partea plină a paharului şi detaşează-te de tot ce te ţine în loc şi îţi obstrucţionează progresul. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri