Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

 

Taur

Este anul marilor schimbări de personalitate şi lămuririi multor chestiuni personale şi profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

Citeste si: Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ţi personalitatea, felul de a fi şi felul în care te raportezi la ceilalţi şi la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverenţa, discreţia vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieşind la iveală o faţetă personală cu totul nouă.

Controlează-ţi stările şi reacţiile, deoarece poţi strica relaţii şi situaţii bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent şi atent la semnalele corpului tău. Odihneşte-te conştient, adoptă o dietă potrivita şi ţine legătura cu diverşi specialişti în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidenţiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfăşoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relaţiile familiale, relaţiile profesionale, relaţiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător şi Rac.

Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relaţii, desprinderea de situaţiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorţul, desprinderea de colaborări vechi şi implicarea în altele cu totul noi. 

Din punct de vedere sentimental, traiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniste si bunastare, in relatia de cuplu si in tot ce inseamna dezvoltarea unor parteneriate si relatii importante. Unii Tauri se vor casatori in 2019 sau isi schimba statutul relational intr-un fel sau altul.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri