Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.


In articol:

Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi şi de te raporta la ceilalţi, schimbări vizibile şi nu foarte uşor de acceptat de către ceilalţi.

Între 18 Aprilie şi 27 Septembrie poţi simţi un soi de relaxare, o înţelegere şi acceptare necondiţionate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îţi vor oferi o aură de mister şi înţelepciune. Foloseşte energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor şi implică-te în activităţi culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îţi oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătăţii şi al relaţiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînţeles la prima vedere. La momentul potrivit ţi se vor revela toate, deci ai răbdare şi adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Citeste si: Horoscop. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Trăsăturile care te fac specială

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relaţiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind şanse să te îndrăgosteşti sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activităţi de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ţi segmentul relaţiilor cu anturajul apropiat. Relaţii noi interesante, originale, progresiste.    


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri