Horoscop. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Trăsăturile care te fac specială


Află ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodia ta. Iată 10 adevăruri absolute despre fiecare nativă


In articol:

PEȘTI

Nativa din Pești este miserioasa, creativă, romantică și spirituală. Îi place să fie iubita și să iubească.

1. Nativă din Pești este o femeie misterioasă și senzuală, căreia îi place să păstreze o aura de mister în jurul sau. Are o minte ageră, este romantică și spirituală.

2. Curioasă din fire, nativă din Pești visează cu ochii deschiși. Pune pare preț pe aspectele spirituale ale vieții, pe intuiție și pe emoții. Este în general o persoană religioasă.

3. Este mereu în căutarea sensului vieții și în explorarea aspectelor mai profunde ale existenței. Analizează în detaliu situațiile în care se află, observând aspecte pe care alțîi nu le remarcă.

4. Când este indragotita, vrea că relația cu partenerul să fie una plină de magie și de mister. A fi îndrăgostită este bucuria supremă a vieții ei. Nimic nu se compară cu acea senzație de fluturași în stomac.

5. Este o partenera loială și devotată și se simte împlinită doar atunci când iubește cu adevărat.

6. Este feminină, bună la suflet și blanda, însă nu este genul care să îi lase pe ceilalți să se apropie prea mult de ea. Întotdeauna păstrează o anumită distanță, de unde și aura de mister.

7. Într-o relație, oferă mult, însă nu totul.  Partenerul nu trebuie să o trateze că pe o persoană fragilă, dar nici că pe cineva care nu are nevoie de ajutor. Este puternică, însă nu refuză ajutorul la nevoie. Nu trebuie să îi forțezi limitele.

8. Este capabilă să își reinventeze viață și asta înseamnă că poate să o ia de la capăt și fără partener, dacă acesta nu a tratat-o cum trebuie. Un bărbat nu trebuie să o sufoce cu bunele lui intențîi, dar nici să o lase să se descurce mereu singură, pentru că va interpreta această atitudine că lipsa de interes.

9. Pentru nativă din Pești sexul vine mâna în mâna cu iubirea. De obicei, este supusă în pat, încercând să îi facă pe plac partenerului - nu se da în lături de la nimic că să îl mulțumească.  

10. Femeia din Pești nu este cea mai înzestrată la capitolul finanțe. Deși este intuitivă, ia decizii bazate de emoții și nu pe logică atunci când vine vorba despre bani.

Citeste si: Horoscop erotic 2019 detaliat, cum îți va fi anul în funcție de ZODIE


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri