Orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami, Barcelona, Los Angeles și Toronto


Orașul din România se află pe locul 106 în topul celor mai apreciate orașe din lume din punct de vedere al calității vieții, depășind alte orașe foarte cunoscute precum Miami, Toronto, Barcelona și chiar Los Angeles.


In articol:

Explicația pentru locul din acest clasament e una destul de simplă: în ultimii ani Cluj-Napoca a devenit un adevărat „Silicon Valley" al IT-ului românesc, prin urmare orașul a primit o infuzie serioasă de capital uman, dar și financiar.

Pe lângă slujbele foarte bine plătite care au apărut și pe lângă noile business-uri care au pompat viață în orașul de pe Someș, un rol important l-a jucat și Universitatea „Babeș-Bolyai", care se situează mereu pe locuri fruntașe în clasamentele intrernaționale ale celor mai bune universități din Europa.

Toate aceste lucuri au propulsat Clujul pe locul 106 în acest clasament al orașelor în care se trăiește cel mai bine.

Clasamentul a fost întocmit de Numbeo, indexează 226 de orașe din toată lumea și include încă trei orașe din România: Timişoara, Iaşi şi București. Aceastea s-au clasat, însă, după Cluj-Napoca.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

În prag de finala Survivor România! Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre Elena Ionescu!” A fost creionată drept victima echipei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri