Îţi mai aduci aminte de Jade din "Clona"? Cum arată actriţa la 42 de ani - A divorţat de două ori şi are trei copii


Te-ai indragostit de Giovanna Antonelli in rolul lui Jade din telenovela "Clona", un succes rasunator in anul 2001. Atunci, actrita avea doar 14 ani si s-a descurcat de minute, cucerind inimile din intreaga lume.

Desi nu a mai avut niciun rol notabil de atunci, Giovanna şi-a desfăşurat în continuare cariera de actriţă, apărând şi-n alte roluri notabile pe micile ecrane din Brazilia, ţara ei natală.

În prezent, fermecatoarea actriţă a ajuns la 42 de ani, este de două ori divorţată, şi-n fiecare zi, trei minuni de copii o strigă ”mamă”.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii IANUARIE 2019. Vărsătorii au NOROC DIVIN, perioadă sumbră pentru Peşti

Giovanna arată mai bine ca niciodată, alternând stilul alimentar sănătos cu ore îndelungi petrecute făcând sport.

Viaţă privată

În 1997, Giovanna s-a căsătorit pentru prima dată. Pe atunci, soţ i-a devenit publicistul Ricardo Medina, un bărbat cu care se iubea încă din liceu. Din păcate, mariajul lor n-a durat decât patru ani, cuplu divorţând în decembrie 2001.

Citeste continuarea pe pagina 2.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri