Horoscopul COMPLET și OFICIAL al runelor pentru 2019. Acest an aduce schimbări de situație, iubiri noi și bani mulți


Citeste previziunile tale astrale pentru anul 2019.

Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai şanse deosebite de a progresa, de a-ţi schimba planurile de viitor şi de a-ţi trasa direcţii noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August şi 19 Septembrie – 15 Noiembrie îţi aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activităţi variate, dar nu chiar foarte utile ţie. Selectează priorităţile şi evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudenţă şi discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenţionale.

Citeste si: Mihai Voropchievici: Surprizele anului 2019, în funcție de luna în care te-ai născut. Vești extraordinare pentru cei născuți în Februarie

Relaţiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, cât şi relaţiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine şi modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale şi se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional şi chiar să depui efoturi serioase de a-ţi găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îţi creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relaţiile familiale şi în spaţiul, casa în care locuieşti! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum se epilează concurente de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri