Horoscop complet MINERVA pentru DECEMBRIE 2018. Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu

Horoscop complet MINERVA pentru DECEMBRIE 2018. Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu
Horoscop complet MINERVA pentru DECEMBRIE 2018. Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu

Horoscop complet MINERVA pentru DECEMBRIE 2018. Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu

Balanta

 

Debutul lunii îţi reaminteşte de cheltuielile comune cu alţii. Este nevoie să achiţi facturi, taxe, servicii sau să relaţionezi cu instituţiile financiare, fie pentru a te informa, fie pentru a achita datorii vechi. Un prieten te poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Dorinţa de elevare sufletească este la cote mari, astfel că te vei orienta spre activităţi culturale, demersuri intelectuale şi discuţii cu oameni erudiţi.

Planuri de călătorii îndepărtate şi de abordare a unor studii pe termen lung. A doua parte a săptmânii evidenţiază relaţiile cu şefii şi autorităţile. Este posibil să fii în centrul atenţiei unui grup profesional important.

 

Scorpion

 

Relaţiile parteneriale sunt anoste la începutul săptămânii, fiind nevoit să le acorzi atenţie şi eforturi. Prudenţă şi detaşare, întrucât sunt momente pasagere.

Intervin cheltuieli comune cu alţii, pe facturi, servicii, taxe şi investiţii. Unii doresc în secret să profite de pe urma veniturilor sau bunurilor tale, deci verifică atent fiecare cheltuială şi nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalţi.Vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau participarea la seminarii pe teme filozifice reprezintă activităţi care îţi înalţă sufletul şi îţi orientează mentalul spre idei nobile. Pe de altă parte pot intra în discuţie călătoriile pe distanţe lungi şi studiile de perfecţionare.

 

Sagetator

 

Eşti tentat în a te implica în multe activităţi la serviciu, însă ar fi bine să alegi priorităţile. Colegii nu te susţin, astfel că vei fi nevoit să te descurci singur. Relaţiile parteneriale, mai ales cele profesionale te solcită din plin. Unele se pot revizui, altele se pot finaliza, dar cumva se rezolvă aspectele care trenează demult şi care te ţin în loc.

Este rost de colaborări noi la locul de muncă, mai ales coloborări propuse de şefi sau de persoane cu autoritate din instituţiile conexe locului tău de muncă. Fii foarte prudent în relaţiile oficiale pentru că sunt posibile discuţii aprinse, tensiuni mocnite şi răsturnări spectaculoase în bunul mers al lucrurilor. Cheltuieli majore!

 

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Femeile din ACESTE ZODII se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies