Femeile din ACESTE ZODII se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun


Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare acest moment. Pentru trei femei din zodiac, această sărbătoare are o dublă însemnătate, deoarece se vor îndrăgosti până la Crăciun.

Iar acest moment va lua pe toată lumea prin suprindere. Iată care sunt femeile care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun:

Chiar dacă este extrem de emotivă şi de sensibilă, femeia din zodia Peşti reuşeşte să aibă sentimente profunde pentru cel mai bun prieten al său. Până de Crăciun, femeia din această zodie îşi va da seama că nu este vorba despre o simplă prietenie şi îţi va dori mai mult.

Pentru că este extrem de timidă, divahair.ro anunţă că acestei native îi va fi extrem de greu să îşi pună sentimentele pe tavă şi că le va ascunde cât se poate de mult, pentru a nu suferi o dezamăgire.

În cazul în care prietenul său cel mai bun va simţi că relaţia poate fi mai serioasă şi îşi va dori acest lucru, ar fi bine să preia iniţiativa, pentru că nu este nimic mai frumos decât ca partenerul de viaţă să îţi fie şi cel mai bun prieten. Relaţia are mari şanse să evolueze rapid până anul viitor şi nu este exclus să se concretizeze cu o logodnă ori cu o căsătorie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Emotii uriase pentru Murat Ünalmıș, actorul din „Ma numesc Zuleyha”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri