Horoscop weekend 9-11 noiembrie 2018. Sub efect de Lună Nouă specială, în weekend Luna e în Săgetător, la fel ca Jupiter! Se lasă cu noroc şi pentru tine?


Horoscop weekend. Incheiem cu acest horoscop de weekend 9-11 noiembrie 2018 una din cele mai puternice saptamani ale acestui an si chiar din ultimii ani.

Suntem la capatul unui maraton astral impresionant in aceasta saptamana : Nodurile Lunare si-au schimbat semnul pentru 2 ani, impactandu-ne si noua karma ; Uranus cel rebel retrograd a reintrat in Berbec pana in martie 2019, unde a mai fost 7 ani ; Luna Noua in Scorpion ; si iata azi Jupiter reajunge acasa dupa 19 ani, in Sagetator.

 

Fii pe faza si la viata ta. Simti aerul schimbarii ? 

 

Universul orchestreaza totul perfect si le aseaza “cu mana” : dupa zile ca de maraton si cu energii extrem de puternice de schimbare, avem nevoie sa ne relaxam, sa ne tragem sufletul si sa ne bucuram activ de viata, ca sa se aseze ce tocmai integram prin miscarile noi astrale. De aceea, trei zile de weekend, de vineri pana duminica dupa-amiaza, Luna este in Sagetator, acolo unde este si norocosul si beneficul Jupiter instalat la el acasa, dupa 19 ani de plimbari prin toate semnele zodiacale ! 

 

Ne asteapta un an si o luna de posibilitati si mult noroc, fiecare in ce domeniu ii este activat de acest tranzit minunat. Ce iti aduce tie Jupiter in Sagetator pentru 13 luni ? Afla AICI in Horoscopul lui Jupiter in Sagetator pana in decembrie 2019 ! 

 

Luna viziteaza Sagetatorul pentru a ne provoca puternice sentimente pozitive si optimism, simtim ca totul urmeaza sa fie bine, ca lucrurile vor iesi pana la urma, ca vom gasi solutii, ca vom avea relatii minunate. Este o cu totul alta energie fata de cea cu Luna in Scorpion din zilele anterioare. Vitalitatea creste si bunele intentii domina mintea oamenilor. 

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Energia Lunii in Sagetator te trimite sa calatoresti cu gandul in viitor unde ai de vazut cum va arata un parteneriat important la care lucrezi acum, fie el personal sau profesional. Chiar este nevoie sa te asiguri daca aveti o viziune comuna cu privire la destinatia acestei relatii pe termen lung. Pentru tine, curajosule Berbec, nu orice partener vechi este acum suficient de bun. Luna Noua te-a ajutat sa simti nevoia unui nou inceput sau macar a unei noi abordari intr-o relatie. Cu oricine mergi mai departe, fie ca semnezi o intelegere sau bati palma sufleteste, trebuie sa aiba acele calitati care sa te ajute pe tine sa stralucesti. In contrapartida, si tu vei reusi sa scoti la iveala tot ce e mai bun din acea persoana. Foloseste aceste zile ca sa explorezi acest aspect. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Elena Ionescu a câștigat Survivor România! Publicul a decis prin vot

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri