Moartea are miros! Studiu: corpul nostru ŞTIE când sfârşitul este aproape


De ce anumiţi oameni îşi prevestesc sau îşi 'simt' sfârşitul cu puţîn timp înainte că acesta să aibă loc? Fiindcă nasul şi senzorii umani sunt mai inteligenţi decât ne putem imagina, ne arată cercetările...

Omul este cu siguranţă o fiinţă complexă, iar corpul uman un sistem fascinant ale cărui mecanisme nu au fost încă în totalitate descifrate de ştiinţă. Sunt atâtea lucruri în legătură cu fiinţă umană care rămân încă o necunoscută pentru lumea ştiinţifică şi pentru noi toţi şi care nu încetează să ne uimească. Precum acea intuiţie a oamenilor de a-şi simţi, intui sfârşitul atunci când acesta este aproape…

Oricât de sinistru ar părea, sunt unele persoane (şi nu puţine) care “ştiu” cumva că moartea fizică se apropie şi au un comportament diferit, pe care adesea cei din jur nu ştiu cum să îl interpreteze sau clasifice.

Este că şi cum se pregătesc să se despartă de această lume luându-şi la revedere de la cei dragi, clarificandu-şi situaţiile, spunându-şi dorinţele, impacandu-se cu persoane cu care nu au mai vorbit de ani de zile, iertând sau cerându-şi iertare, renunţând la ura şi vanităţi, lăsând indicaţii pentru cei din jur cu ce trebuie făcut atunci când ei nu vor mai fi etc.

Evident că sunt şi sceptici care sunt de părere că nimeni nu îşi poate prezice sau intui ceasul morţii. Şi că aceste premoniţii nu au niciun fundament, iar faptul de a-ţi lua la revedere înainte de moartea propriu-zisă este pură coincidenţă.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă emit noi teorii. Se pare că DA, putem SIMŢI moartea.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea coniacului - băutura supranumită și „Apa Vieții”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri