De ce te minţi singură? Iată 17 de semne clare că eşti într-o relaţie toxică


Te simţi de parcă ai călca tot timpul pe coji de ouă?

Ţi-e frică în această relaţie. Nu te simţi apreciată şi ascultată. Te simţi de parcă ai călca tot timpul pe coji de ouă. Să ştii că speranţa nu va schimba niciodată această stare de fapt şi este momentul să îţi iei puterea înapoi.

Pentru că nu au avut modele sănătoase în jurul lor, foarte multe femei rămân captive în relaţii care le fac rău, fiindcă nu au instrumentele necesare să identifice că ceea ce se petrece în viaţa lor este rău şi că speranţa este inutilă în astfel de cazuri.

Cum ne dăm seama dacă suntem într-o relaţie care ne face bine? Sentimentul dominant pe care îl ai alături de partener îţi va da răspunsul la această întrebare. Este o persoană lângă care te simţi în siguranţă sau este aceasta o persoană care îţi inspiră frica şi îţi cere să te schimbi ca să îi faci pe plac?

Trebuie să ştii că o relaţie sănătoasă este definită de încredere şi respect reciproc. Într-o relaţie sănătoasă partenerii se potenţează şi sprijină unul pe cellalt. Iubirea adevărată este caracterizată de căldură şi siguranţa pe care le simţim în mod constant lângă cel drag. Dacă lucrurile nu stau aşa, e bine să te întrebi dacă nu cumva eşti captivă într-o relaţie toxică.

Recunoaşte abuzul emoţional: Iată cele 19 semne clare că te afli într-o relaţie toxică

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri