Horoscop complet MINERVA pentru DECEMBRIE 2018. Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu


Horoscop complet MINERVA pentru DECEMBRIE 2018. Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu

Berbec

 

O săptămână dinamică, interesantă, cu multe drumuri pe distanţe scurte şi cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează priorităţile şi evită flecărelile. Este posibil să fii nevoit a te înscrie la un curs de perfecţionare profesională sau să reiei o secvenţă de învăţare care a rămas fie nefinalizată, fie trebuie luată de la capăt. În orice situaţie te vei afla vei reuşi să te descurci foarte bine, obţinând chiar şi aprecierile celorlalţi. A doua parte a sătpătămânii va evidenţia relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Distracţii, aventuri, hobby-uri.

 

Taur

 

Stările tale de spirit fluctuează mult la începutul săptămânii, astfel că îţi poate fi dificil să relaţionezi cu ceilalţi sau să te implici în activităţile cotidiene. Eşti foarte influenţat deocamdată de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le poţi gestiona foarte bine cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Financiar se întrezăresc noutăţi, fie că este vorba despre primirea drepturilor salariale, a unei prime, a unui favor, fie apar informaţii preţioase legate de noile condiţii de muncă care atrag şi modificări salariale. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, activităţi comune cu cei dragi.

 

Gemeni

 

Este o mare provocare să-ţi intre cineva în voie în prima parte a săptămânii.

Stările de spirit ţi se schimbă frecvent, astfel că şi ţie îţi este dificil să menţii un ritm constant atât în relaţii, cât şi în treburile cotidiene. Mentalitatea ta este în continuă schimbare şi de aici apar tot soiul de revizuiri ale deciziilor anterioare, răzgândiri privitoare la chestiunile domestice şi la relaţiile familiale. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut. Primeşti bani, probabil salariul, dar şi cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă.
Cheltuieli importante pe cele necesare traiului cotidian. Prieteni de nădejde în preajma ta.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Mercur Retrogad - Cele mai ghinioniste zodii. Începe o perioadă de coşmar pentru ele

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Femeile din ACESTE ZODII se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 3 ani. Două zodii vor deveni MILIARDARE! Din 2019 incepe FERICIREA

Aceste zodii vor fi PROTEJATE de Dumnezeu in 2019

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri