Noi provocări pentru Inci și Han

Noi provocări pentru Inci și Han
Noi provocări pentru Inci și Han

O adevărată ”tragedie” se va petrece astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, odată cu difuzarea unui nou episod la Kanal D, atunci când Safiye o observă în camera fratelui său, pe Inci.

Obsedată să nu “își piardă” fratele, din cauza frumoasei Inci, așa cum consideră tânăra, Safiye merge direct la bunicul acesteia, Memduh, acuzând-o pe nepoata acestuia de comportament nepotrivit.

Memduh, și el la rându-i extrem de protector când vine vorba de nepoata sa, consideră că aceasta a greșit enorm atunci când nu i-a ascultat sfaturile, expunându-se astfel, după părerea sa, unui risc uriaș în cee ace privește onoarea sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Inci va trebui să se confrunte, din nou, cu gelozia lui Uygar, bărbatul care a dezvoltat o obsesie pentru frumoasa fată. Mai mult, ca să fie sigură că scapă de Uygar, care nu-i da pace, Inci va lua o decizie surprinzătoare în legătură cu viitorul său.

Dacă vor reuși Inci și Han să depășească situația complicată provocată de Safiye și, ce tragedie urmează a provoca aceasta din urmă, în casa părintească, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit în fiecare zi, de miercuri până vineri, numai la Kanal D. 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Patrick vrea să intre într-o cunoaștere cu Teodora și renunță la orice fel de interacțiune cu Alexandra! Ce spune concurenta despre această situație: „Nu îmi inspiră încredere.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu: „Când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea nimic. Arăta mai bine.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies