Noi provocări pentru Inci și Han

Noi provocări pentru Inci și Han
Noi provocări pentru Inci și Han

O adevărată ”tragedie” se va petrece astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, odată cu difuzarea unui nou episod la Kanal D, atunci când Safiye o observă în camera fratelui său, pe Inci.

Obsedată să nu “își piardă” fratele, din cauza frumoasei Inci, așa cum consideră tânăra, Safiye merge direct la bunicul acesteia, Memduh, acuzând-o pe nepoata acestuia de comportament nepotrivit.

Memduh, și el la rându-i extrem de protector când vine vorba de nepoata sa, consideră că aceasta a greșit enorm atunci când nu i-a ascultat sfaturile, expunându-se astfel, după părerea sa, unui risc uriaș în cee ace privește onoarea sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Inci va trebui să se confrunte, din nou, cu gelozia lui Uygar, bărbatul care a dezvoltat o obsesie pentru frumoasa fată. Mai mult, ca să fie sigură că scapă de Uygar, care nu-i da pace, Inci va lua o decizie surprinzătoare în legătură cu viitorul său.

Dacă vor reuși Inci și Han să depășească situația complicată provocată de Safiye și, ce tragedie urmează a provoca aceasta din urmă, în casa părintească, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit în fiecare zi, de miercuri până vineri, numai la Kanal D. 

 

 Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

De ce tot mai mulți parteneri aleg dormitul separat în cuplu. Când este de fapt benefic

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies